Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny
Widzę, że tu rozmowa o kosmetykach przez kilka stron była
Może któraś z Was się orientuje, czy w ciąży można mikrodermabrazję?
Bo wiem, że kawitacji, sonoforezy nie a mikro piszą że można, a zapomniałam się gina spytać
Dorotka i pytanie do Ciebie. czy toniku z alkoholem do cery trądzikowej mogę używać, bo mnie trądzik zaatakował i nie wiem co robić
Ewelka podobno jajniki pracują na przemian, także następny cykl będzie Twój
Kochana, z tą mikrodermabrazją to tak nie do końca można. W ciąży lepiej zrezygnować z takiego zabiegu bo cera kobiety ciężarnej jest bardziej podatna na przebarwienia -
Inusia o to się nie martwię za bardzo, bo ja mam bardzo grubą skórę i u mnie dopiero po 3 zabiegach wyglądam tak jak inni po jednym
Jak robiłam peeling jessnera kiedyś to gdy w większości kładzie się 2, 3 warstwy u mnie trzeba było 6 by się skóra złuszczała
Bardziej chodzi mi o to czy mikro dziecku nie zaszkodzi w jakiś sposób? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Soryy dziewczynkimialam byc za 15 min
ale zadzwonila psiapsiolka juz po wizycie u gina..
jest pecherzy na swoim miejscu
lekarz mowi ze wszystko pieknie wyglada i ze to okolo 5tydz i 2 dzien .
za dwa ty beda robili powtorek ..
matko ale sie ciesze..
poprosila mnie zebym poszla z nia za te dwa tyg bo strasznie sie boi bo to ten sam tydzien bedzie w ktorym ostatnio poronila wiec ciotka klotka idzie z mamuska w 7 tyg
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Matko ja nie wiem jak ja tak przezywam ciaze psiapsiółki to co jak ja zajede.. boniu..
ale serio dziewczyny nie wiem ale tak mi ta wiadomosc poprawila humor ze teraz to mi wsio jendo.. czy to ten cykl czy nie
-
sory fil ogladalismy Last Vegas polecam ahaha fajna komedia
Paula no niby ale wiesz róznie to bywa z tymi jajnioramiale co tam wazne , że na razie jest ok zobaczymy jak wyniki i co w piatek mi powie,
.
robiłąm dzis test owu i wyszła krecha testowa ale blada wiec jeszcze negatyw -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Matko ja nie wiem jak ja tak przezywam ciaze psiapsiółki to co jak ja zajede.. boniu..
ale serio dziewczyny nie wiem ale tak mi ta wiadomosc poprawila humor ze teraz to mi wsio jendo.. czy to ten cykl czy nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 20:53
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
maz kupil mi 3 testy ..ale bede twarda i nie robie jutro ..
a co tam jak ma byc to bedzie
i w 14 dpo jak wszystkoladnie bedzie to wtedy zrobie
-
nick nieaktualny
-
ejj co jestprobowalam napisac notattke tam gdzie mam miec @ i nie moge dodac ;/ nie zapisuje mi ;/ a chcialam taka fajna strzelic
II termin @- jak chcesz to przychodz a jak nie to wpiwaniaj na 9 m-cyCzarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zaaplikowalam sobie taki spray do gardla bo ciagle mnie szczypie..;/ apap wzielam .. poki co to co moge stosowac to bede
jutro wydrukuje kilka ulotek..powysylam
porobie porzadki w biurze