Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wrocilam z pierwszych zakupow. Na drugie juz dzis nie jedziemy bo nie mam sil. Ze sklepow lrYgonil mnie glod i mdlosci
a przed wyjsciem jadlam
Teraz szamam swieza buleczke (apropo hahahha ) z szyneczka i herbatke z: cytrynka, sokiem malinowym i imbirem. Moj zestaw ostatnio
Potem drzemka i wieczorem do znajomych.
Mielismy sie w naszym bliskim gronie spotkac a tu sie okazuje ze imprezka sie zapowiada. Ale srednio mi sie widzi. No ale zobaczymy.
To do wieczorka kochane moje wariotyCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
hej
ja juz dotarlam do domku... jedyna po co dzis pojechalismy to po sol drogowa i karme dla ptaszkow do karmnka
jest tak zimno ze nie ma bata nigdzie nie ide
maz odrazu zszedl na dól palic...w domu siedze w ...uwaga czapce.. i wygladam cholernie sexi
Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
wiecie co wiedziałam ze tak bedzie tylko dotarlam do domu wzielam test i zrobiłam a tam wielkie G*** wiem wiem powinnam zorbic z porannego .. ale jutro jak cos powtorze bo mam jeszce jeden strumieniowy o czulosci 10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie wróciłam z zakupów, mężuś robi pyszne wafle, ja zaraz zrobię kolacyjkę i błogie lenistwo
Ale wiecie jak zmarzłam!!!!!!!!!!! Brrrrrrrrr, nie bwiem jak u Was, ale u mnie jest mega ziiimnooo
-
nick nieaktualny
-
Inusia mnie własnie zaczal pray janior kłuc i w pachwinie co jakis czas.. ehh..wiecie co dziewczyny mamy przeje*** z tymi naszymi jajnikami nie jajnikami
-
nick nieaktualny