Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalio... ale czy fl nie powinna być stała? jeśli zakładamy Twoją wersję i wersję ovu to już jest 16fl..... dlugo. eeeeeeeeeeeeech jakie to pogmatwane
Ania_84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka wrote:A jak myslisz co sadza o rozchyleniu ?
Oo ooo w dobrą stronę idziesz, siostro!
esssa esssa teraz Ty kochana siostro trzymasz batLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Konwalio... ale czy fl nie powinna być stała? jeśli zakładamy Twoją wersję i wersję ovu to już jest 16fl..... dlugo. eeeeeeeeeeeeech jakie to pogmatwane
-
konwalie86 wrote:miałam dziś dziwny sen- śniło mi się że niby poroniłam ale ostatecznie okazało się że nie i było w porządku, a potem śniło mi się że miałam stłuczkę
ze snami jest ponoć tak, ze jest na odwrót. ale tak czy siak, to nawet tak nie myśl.... wszystko będzie w jak najlepszym porządeczku
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
konwalie86 wrote:mojej kumpeli przez 3 miechy nie wyszedł żaden test-a była w ciązy, mnie w 1 ciązy też wyszedł po 2 miechach
jakie to budująceserio????
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:ze snami jest ponoć tak, ze jest na odwrót. ale tak czy siak, to nawet tak nie myśl.... wszystko będzie w jak najlepszym porządeczku
-
Saramago wrote:jakie to budujące
serio????
-
konwalie86 wrote:nie chcę stwierdzać, ze tak jest w Twoim przypadku ale organizm potrafi płatać różne g=figle i jest to możliwe, więc nie rozczarowywałabym się tak testami, jeśli nadal nie masz @...a może zrób sobie betę
właśnie, może jednak, jeśli w nocy albo rano nie przyjdzie @ to skoczę na tę betęLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:właśnie, może jednak, jeśli w nocy albo rano nie przyjdzie @ to skoczę na tę betę
Saramago lubi tę wiadomość
-
testy sikance tak naparwde maja sporo wad- po pierwsze zeby był wiarygodny mocz musi byc ..hmm jakby to nazwac. ni erozwodniony..a sporo kobiet ma tak ze niestety m rozwodniony bardzo.. wszytskoz alezy od stezenia hcg w moczu - tak naparwde w krwi HCG wykrywalny jest dopeiro po 48h od zagniezdzenia a w moczu jesli kobieta ma "gesty" moze uaktywnic sie w 3dniu po zagniezdzeniu jesli natomiast mamy rozwodniony mocz to nawet poranny moze nie wykazac dopeiro po jakims czasie .... moja kolezanka tydzien po spodziewanej @ zrobila test i nic dopieor 2 tyg po wyszedł jej pozytywny
-
Konwalie
dzięki za cieprliwość do tych przedciążowych moich jazdidę coś zjeść bo zaraz głód zje mnie
buziol
i tak zrobię zatemLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
spokojnie-rozumiem-też świrowałam smacznego też coś wszamę Ania jesteś mądra i wspaniała zawsze podsumujesz nasze wypowiedzi mądrymi wnioskami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 19:43
-
Dobranoc Konwalie :**
jezu... wciągnęłam cały talerz sałatki. Zaraz wszystko wyląduje z powrotemna talerzu...... łoj.
Kochane co tu taka cisza?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają