Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalie86 wrote:no- w ym roku to były takie megawyjątkowe walentynki dla mnie-było słooodziutko i fajnie
madzia i saramago-dziewczynki moje kochane, nie będę sie wymądrzać bo podobnie jak Wy panikowałam-ale coś w głębi serca mówiło mi, ze się udało...a co Wy czujecie? Madziu-masz ładny wykresik
ja czuję wszystko i nic. strach i radość. jeden wielki mętlik. wymądrzaj się Kochana, bo akurat teraz to nam (a przynajmniej mnie) potrzeba rozmów i opinii i sugestii i porad i ogolnie... wszystkiego :*LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
konwalie86 wrote:no- w ym roku to były takie megawyjątkowe walentynki dla mnie-było słooodziutko i fajnie
madzia i saramago-dziewczynki moje kochane, nie będę sie wymądrzać bo podobnie jak Wy panikowałam-ale coś w głębi serca mówiło mi, ze się udało...a co Wy czujecie? Madziu-masz ładny wykresikco do wykresu to jak sie przeziebilam to przestalam mierzyc
latwiej mi bez termometru nie swiruje tak
Saramago lubi tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:saramago ile tra Twoj przeciętny cykl? bo wykresik masz ładny tempka wcale tak znbacząco nie spadła
przeważnie 26dni. min 25 max 28, fl 14 wg ovu.
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka wrote:No ja czuje ze sie udalo ale juz nie raz tak czulam
co do wykresu to jak sie przeziebilam to przestalam mierzyc
latwiej mi bez termometru nie swiruje tak
przecież świrujeszLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:ja czuję wszystko i nic. strach i radość. jeden wielki mętlik. wymądrzaj się Kochana, bo akurat teraz to nam (a przynajmniej mnie) potrzeba rozmów i opinii i sugestii i porad i ogolnie... wszystkiego :*
-
Madziuszka wrote:Mam tak samo ;( popieram Cie Asiu tez potrzrbuje wymadrzania
o widzisz, jaka ja MONDRA jestemLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
mnie wyszedł pozytyw (cień cienia) z pinka eko w 12 dniu po ovulce, ale HCG miałam dośc wysokie...natomiast taki super pozytyw wyszedł w 15 dniu po ovulce
-
Laseczki trzymam za was kciuki
oczekiwanie jest najgorsze.... Swira mozna dostac wiem i tym
A ja nie czulam ze sie udaloo czym swiadczy fakt ze po zrobieńiu testu nie poczekalam na wynik tlko poszlam spac hahaa.
Ale dziwilo mnie ze po domniemanej owulacji przed @ bolaly mnie jajnik tak jak na ovu. Nawet mojemu mowilam ze moze sie tak opoznila przez wyjazd do pl
Wiec wszystko przed wamiSaramago lubi tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:to tak jak u mnie też 26 dni-kiedy testowałaś? czy jeszcze nie testowałaś?
testowałam wczoraj i dzisiaj i dupa ani cienia. a pare dni temu wydawalo mi się, że cień był, ale to chyba tylko moje omamyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
konwalie86 wrote:mnie wyszedł pozytyw (cień cienia) z pinka eko w 12 dniu po ovulce, ale HCG miałam dośc wysokie...natomiast taki super pozytyw wyszedł w 15 dniu po ovulce
tylko pytanie kiedy w koncu u mnie była ovu - tak jak obstawiałam 12/13dc czy może jak niektóre dziewczynki mówią 15 lub 18dc
zazwyczaj miałam (wg ovu) 12 lub 13LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka wrote:Hahahaha ale z termometrem bardziej bym swirowala
no bo byś se coś w koncu mogła wsadzićLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
konwalie86 wrote:saramago jesteś po terminie @ z tego co widzę, więc może poczekaj 2 dni i zatestuj
jakbym miała wiecej testów to bym testowała co siku
no a mam inne wyjście jak czekaćLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:jakbym miała wiecej testów to bym testowała co siku
no a mam inne wyjście jak czekać
fakt faktem niejednoznaczny ten wykresik...a miałaś jakieś objawy oprócz plamienia, np. ból owulacyjny?