Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Konwalie... no nadal. Obraziła się na mnie. Ja się czuję ok. Przede mną stos prasowania i sprzątanie... szukam kopaLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:hej Konwalie... no nadal. Obraziła się na mnie. Ja się czuję ok. Przede mną stos prasowania i sprzątanie... szukam kopa
-
nick nieaktualnyJa dzwonilam do pracy i moge byc przed 12 hihi
fajnie bo chcialam na 10 jechac wiec wrocilam znowu do lozka :p
Glupia jestem bo zalozylam sobie ciuch na lato, zeby zobaczyc jak sie prezentuje :p jedyne co bede nosila to dlugie spodnice heh bo inaczej bd zbyt kluska :p -
konwalie86 wrote:ech-mam ten sam problem-mnóstwo pracy i zero weny-trochę mi się w głowie kręci
może po prostu należy zrobić to co podpowiada ciało i umysł: leżeć i nic nie robić?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:konwalie tez tak mam , zę w głowie mi sie kreci
mam wrazenie jak bym na jakiejś delikatnej bombie była -
Hejka
ja w domku zostalam. W ńocy znow mńie troche glowa bolala. W sumie to dalej mnie cmi
Mam nadzieje ze ptzejdzie w koncu i skozystam dzis z wolnego dnia.
Kurde Asia wspolczuje takiej niepewnosciale super ze masz lepszy humor. Kozystaj z pieknego dnia Kochanie
Mamuski widze ze i wam sie zaczynaja piekne dolegliwosci hahahatak czekalyscie to prosze
Ogolnie to milego dnia wszytskimEweloka84, konwalie86 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Hejka
ja w domku zostalam. W ńocy znow mńie troche glowa bolala. W sumie to dalej mnie cmi
Mam nadzieje ze ptzejdzie w koncu i skozystam dzis z wolnego dnia.
Kurde Asia wspolczuje takiej niepewnosciale super ze masz lepszy humor. Kozystaj z pieknego dnia Kochanie
Mamuski widze ze i wam sie zaczynaja piekne dolegliwosci hahahatak czekalyscie to prosze
Ogolnie to milego dnia wszytskimwzajemnie-wykorzystaj dzione bo jest piękny
-
Ojj Konwalie Kochana ja przeciez sie smieje... Bo dopiero ktos tu narzekal ze noe ma zadnych objawow
Kochanie ja wiem ze jest ciezko bo sama nie mam sie idealnie ale juz tak mnie czasem to wykancza ze tylko smiechem to potraktowac
Przynajmniej wiemy ze zeyjemy
-
Paula55 wrote:Ojj Konwalie Kochana ja przeciez sie smieje... Bo dopiero ktos tu narzekal ze noe ma zadnych objawow
Kochanie ja wiem ze jest ciezko bo sama nie mam sie idealnie ale juz tak mnie czasem to wykancza ze tylko smiechem to potraktowac
Przynajmniej wiemy ze zeyjemy -
Ja w domu malo do robie
Wyrecza mnie moj t. Czasem juz mi glupio bo on ciezko pracuje a potem skacze w domu kolo mnie. Ale widzi ze zle sie czuje i mowi ze ja caly czas nosze kropeczka i zle sie czuje wiec on choc tyle moze zrobic
Pocieszam sie ze w 2 trymestrze bedzie lepiej
-
Paula55 wrote:Wiem wiem. Tez tak mam. Pelno zapalu a na ńic sil
A gdzie reszta pouciekala??? -
nick nieaktualnyJa czytam was, ale i tak co sie odzywam to jest to olane.. Jakos juz nie czuje sie na tym watku jak "swoja"
Ale dalej kibicuje wam wszystkim i trzymam kciuki
Codziennie czekam co Paula napisze, jak sie czuje i jak jej sie wiedzie :pSaramago, Eweloka84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Ja czytam was, ale i tak co sie odzywam to jest to olane.. Jakos juz nie czuje sie na tym watku jak "swoja"
Ale dalej kibicuje wam wszystkim i trzymam kciuki
Codziennie czekam co Paula napisze, jak sie czuje i jak jej sie wiedzie :p
Kochanajestem z Tobą. I uważaj, bo wpadne kiedyś do Ciebie do Wiednia
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają