Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
To moze i ja sie odezwe:)
No niestety zrobilo sie dziwnie ale nie tak dziwnie jak na innych watkach jak pisze Ewelinka bo tam jazdy na maksa:)
Odkąd mało tutaj Olgi Ani Ewelinki Dorotki Pauli (jednej i drugiej) i Rudej wszystkich tych, ktore byly od poczatku nie jest tak samo.
Ostatnio każdy sobie rzepkę skrobie i ciagle jakies fochy od osob , ktore tych fochow w ogole nie powinny miec.
Ja jestem i czytam co u naszych dziewczynek slychac i za kazda trzymam kciuki szczegolnie za Anusie i trzymam kciuki za fasolkowe dziewczynki:*
teraz mozecie mnie zjebac za to ze odwazylam sie wyrazic opinie i pomarudzic:)
buziaki milego dniaEweloka84, Anastazjaaa, Czarnula87, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Konwalie ja swój numer na fb podałam :] w wątku ovulkowym, poszukaj a znajdziesz
Rudasek napisz mi swoje dane na priv wrzucę cię do wątku ovulkowego na fb
Ewelka masz absolutną rację też to zauwazyłam :] I zauwazyłam, że mega zlewana jestem szczególnie przez jedną osobę
-
Madziuszka wrote:JA bardzo chętnie :)Ale nawet na fb mi nie zaakceptowałaś
-
czekaja wrote:To moze i ja sie odezwe:)
No niestety zrobilo sie dziwnie ale nie tak dziwnie jak na innych watkach jak pisze Ewelinka bo tam jazdy na maksa:)
bo my już chyba wszystkie znudzone zimą jesteśmy, na wiosnę będzie lepiej,
a ja składam obietnicę że będę z całych sił starała się pamiętać o wszystkich
Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Aniu to że ty zajęta ostatnio i że problemy to wiem. I wiem jak badanka wyszły mężulka
ale wiem że sobie poradzicie :]
Niektórzy nie kumaja problemow z kasą
-
nick nieaktualnyPowiem wam tak, jest nas spora grupa, bo na wątku ovulkowym na fb jest nas chyba z 17 dziewczyn, więc sporo. Każda jest inna, każda ma swoje widzi misię. Każda jest na innym etapie - jedna mocnozafasolkowane, inne lekkozafasokowane inne przedfasolkowe a inne jak np. ja odpuszczonefasolkowe
więc wiaodmo przewijają się głónie tematy - ach co u mnie podczas ciąży, ach jak u mnie przedciązowo i przedtestowo, ach jak u mnie dupnie ogólnie
I każda z nas skoro tu siedzi i pisze to pisze się nato, że nie olewać innych i się udzielać
Musi nadejśc raz na jakiś czas dzień, że każda powie co jej nie leży, bo jak mówiłam jesteśmy różne i tak jak w rodzinie są kłótnie, tak tutaj też musimy czasem z siebie coś wyrzucićczekaja, Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tu jestem codziennie czytam i pilnuje:)
a ze myslalam ze tylko ja mam takie filmy i tylko ja tak mysle to sie nie odzywalam zeby nie bylo ze jestem jakas pieprznieta:)
jak dobrze ze nie ma cenzury:)
wylalam swoje zale i waruje dalej:)
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Na pewno się polepszy!! Ale musimy zauważać każda każda nawet z najwiekszą glupotą typu o matko mam pryszcz na dupie
Czarnula87 lubi tę wiadomość