Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
szkoda że czujecie się tu czasami źle, mam nadzieję że nie z mojego npowodu, stram się pamiętać o każdej z was ale czasem ciężko mi spamiętać wszystko, też czasem jest brak odzewu na moje posty ale nie widzę w tym problemu, mam nadzieję że sytuacja na forum się oczyści i wszystkie będziemy się czuły równe!
-
nick nieaktualny
-
Olga ja ostatnio mialam sporo tez na głowie totrraz a dwa musialam nadrobic robote zeby zamknac wszystko
obiecuje poprawea teraz juz nie smutaj nam sie tutaj
co do kasy dziewczyny to moj M robi po 12 h i nie raz dostanie 1600 zl a nie raz 3000 zalezy .. ja hmm w sumei jestem non stop w pracy.. zreszta widac to chybaz jednej pracy mam maks 1000 zl, z drugiej 500 z trzeciej 250 ...
czyli przy dobrych wiatrach zarobie max 2000 /mc mamy kredyty .. łacznie meisiecznie placimy okolo 700zl. mojj zus 440 zl, i inne oplaty .. w sumie zostaje nam moze z 200-300 zl .. moje leki .. hmm.. co miesiac okolo300 zl ..nie raz niemamy nic w lodowce.. nie raz pozyczamyod rodzicow..a najbardziej mnie wkurza jak brat mojego mowi co wy robiccie tyle kasy zarabaicie i co ?? a ja tylko pracuje i sobie radzimy- tlyko nie beirze poprawki ze oni mieszkaja z tosciami i wszytski wydatki pokrywaja oni .. aon z zona plac tylko za swoj tel ;/ jakos ich stac zeby 3 razy w roku jezdzic na wakacje.. szlag mnie trafia bo jak ktos nei wie ile kosztuje zycie to piperzy takie glupoty ;/ -
nick nieaktualnykonwalie86 wrote:dziś chyba każdy taki dzień ma...ja się cieszę że wróciłaś i dziękuję Ci za poprzednią wypowiedź-była mądra i rzeczowa
Konwalie ja tu byłam codziennie :] ale nie pisałam, bo po co? Któregoś dnia zapisałam prawie całą stronę postami i żadna nic nie odpisała ani nic....czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Daj znać później KOnwalie :]
Co do tej sytuacji w szkole to nie wiem co ci podpowiedzieć. Może faktycznie niech mezu pogada z dyrektorką na spokojnie i powie co i jak. Na pewno jakieś rozwiązanie się znajdzie :]zadzwoniłam do szkoły gdzie chciałam zeby chodził zaprosili nas dziś na 17 dyrektorka fajnie sie zapowiada-to była miła rozmowa
tzreba się ogarnąc zeby młody nie ucierpiał
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki jak macie jakies zale zdo naszego watku to piszcie..ale nie pozwolmy na to zeby miedzy nami jakies glupie sytuacje wychodzily jak na innych watkach ze sie zra
choc i tak mysle ze u nas jest spokojnie i na luzie;DAnastazjaaa, Czarnula87, Saramago lubią tę wiadomość
-
widze że wszyskie mamy dziś zajebiste humorki-nie ma co...ale ja przynosę Wam mam nadzieję dobre nowimy i pozarażam Was optymizmem...a co do zarobków-to zawsze jest powód do niesnasków...żyjemy niestety w czasach w których jest ciężko wytrwać nawet gdy pracują dwie osoby i zero pomocy...wiec musimy się wzajemnie wspierać dziewczynki bo w kupie siła!!!!
Ania_84, Eweloka84, Anastazjaaa, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Oki kobitkiide zmeinic friko pozniej sie pochwale
Tzryamjcie sie cieplusioi do pozniej
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
dobra myszki ja uciekam bo w końu nie dojadę do tego gienka-będę wieczorkiem bo jescze jedziemy do szkoly na 17
bardzo mocno Was ściskam i dziękuję, ze potrafimy szczerze ze sobą rozmawiać
papapaEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość