Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalie86 wrote:ech...zycie.,...
no ale cóż zrobić, a premier krzyczy aby wszyscy emigranci wracali do PL, żarty... z takim systemem? -
Anastazjaaa wrote:dokładnie, czasem do dup....y z takim życiem, 600 zł netto zarobku i za żłobek 450, 50 na paliwo i zostawała 100 ;/
no ale cóż zrobić, a premier krzyczy aby wszyscy emigranci wracali do PL, żarty... z takim systemem?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Dziewczyny myślicie że solarium ma jakiś wpływ na owulacje, nie mówię że podczas starań ale właśnie troche przed, tzn chciałam troche teraz pochodzić to na wiosne będę ładnie opalona ale nie chce sobie krzywdy zrobić
ogólnie jestem przeciwna solariomI sama nie wiem dlaczego
Cała ja!
-
Anastazjaaa wrote:grzanie jajników nie jest zalecane... więc twoja decyzja w sumie skoro zaczynasz dopiero za 4 miechy to teraz nie powinno ci zaszkodzić, tylko nie ciągnij tego długo.
ogólnie jestem przeciwna solariomI sama nie wiem dlaczego
Cała ja!
-
Dziewczyny dzis mam dzien relaksu ide do koszmetyczki i fryjerra- wreszcie ..boostatnio musielismyprekladac
wiec mam zamair zrobic sie na Bóstwo..maz jak wroci z pracy to mam zamiar mu zrobic masazyk
plus kolacja.. duszone miesko, sałatka z rucoli i albo ryz allbo ziemniaczki
a do tego mamy zamiar wychlac wino:D
Czarnula87, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dziewczyny dzis mam dzien relaksu ide do koszmetyczki i fryjerra- wreszcie ..boostatnio musielismyprekladac
wiec mam zamair zrobic sie na Bóstwo..maz jak wroci z pracy to mam zamiar mu zrobic masazyk
plus kolacja.. duszone miesko, sałatka z rucoli i albo ryz allbo ziemniaczki
a do tego mamy zamiar wychlac wino:D
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
co do solarium to grzac niepowinen sie facet.. bo to wplywa na plemniki bardzo mocno.. co do konbiety to mysle ze z umiarem mozna.. bardziej to chyba we wczesnej ciazy sie nie powinno..
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Bedzie wino, będzie seks !
jiz wczoraj mial byc ..a ja dalam plamy i usnelampodcas miziania
-
Anastazjaaa wrote:to lepiej zapytaj gina, on lepiej będzie wiedział, ja gdzieś czytałam że w czasie starań nawet nie powinno się podgrzewać foteli w auci, więc...
a co do tego linka to w solarium raczej nie nałapiesz tak dużo witaminy D, co na słoneczku