Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago wrote:moodd super.
a ja zachorowałam na stokke
http://nordicdecoration.com/nasze-sklepy?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1225&category_id=107
ogólnie wszystko z tego sklepu bym łyknęła -
przykro mi ale nie stac mnie na nianię-wkurza mnie po prostu taki brak empatii ze strony szkoły i podejście obcesowe-a zwróćcie uwagę jest niż demograficzny a oni zamiast przyciągać do siebie-to odpychają
-
a tu fajne rozwiązanie. ja nie mam wanny a brodzik płytki... więc czemu nie
http://nordicdecoration.com/nasze-sklepy?limit=9&limitstart=0&page=shop.browse&category_id=211LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
konwalie86 wrote:przykro mi ale nie stac mnie na nianię-wkurza mnie po prostu taki brak empatii ze strony szkoły i podejście obcesowe-a zwróćcie uwagę jest niż demograficzny a oni zamiast przyciągać do siebie-to odpychają
tak to prawda, ale kij ma dwa konce. Tak jak wspomniała Anastazja, dwie strony maja problem... Ty bo nie wiesz co z dzieckiem zrobić, a szkoła bo musiała by prosic pracownikow o przychodzenie wczesniej do szkoły/praca (a swoje rodziny tez pewnie mają) i zapewne wiaze sie to z kosztami, juz nie mowie o odpowiedzialnosci... ale i tak uwazam, nie ma sytuacji bez wyjscia, idź porozmawiac ale nie na telefon, osobiscie idź.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nikt nie musi przychodzić wcześniej-jaś 15 min siedzi sobie w głownym holu na krzesełku, wokól są ze 3 woźne które sprzątają-tak było od roku a dziś nagle problem
-
konwalie86 wrote:przykro mi ale nie stac mnie na nianię-wkurza mnie po prostu taki brak empatii ze strony szkoły i podejście obcesowe-a zwróćcie uwagę jest niż demograficzny a oni zamiast przyciągać do siebie-to odpychają
mnie też nie stać na nianię bo te dwie godziny na rannych zmianach w sunie pracuję na nią, a dopiero później normalnie, bo płacę jej za dwie godziny, w takich sytuacjach brakuje mi rodziny tu na obczyźnie... moja siorka prowadzi córę do naszej mamy i ta musi mieć czas by ją zaprowadzić, a my co? dwoimy się i troimy, bo zdane tylko na siebie... -
konwalie86 wrote:nikt nie musi przychodzić wcześniej-jaś 15 min siedzi sobie w głownym holu na krzesełku, wokól są ze 3 woźne które sprzątają-tak było od roku a dziś nagle problem
No to idź porozmawiać, bo sama mówiłaś że woźna jest nowa. Może nie wie. Może się boi takiej odpowiedzialności. Idź porozmawiać, czemu zmieniło sie coś, co funkcjonowało rokLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka wrote:JA mam wanne i to wielką
Tylko i tak będziemy musieli kupić wanienke na stelażu a potem KOnrad będzie mył bo ja mam problemy z plecami i 10 minut schylona a potem nie mogę się wyprostować
Dyskopatia....
Biedny Konrad, nie możesz się schylać, ojojLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Anastazjaaa wrote:mnie też nie stać na nianię bo te dwie godziny na rannych zmianach w sunie pracuję na nią, a dopiero później normalnie, bo płacę jej za dwie godziny, w takich sytuacjach brakuje mi rodziny tu na obczyźnie... moja siorka prowadzi córę do naszej mamy i ta musi mieć czas by ją zaprowadzić, a my co? dwoimy się i troimy, bo zdane tylko na siebie...
-
Anastazjaaa wrote:och wow super takiego jeszcze nie widziałam, śliczny w moim stylu taki z kosmosu
no sklep kosmiczny, ceny też. ale takie w moim stylu, że aż boli.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Anastazjaaa wrote:mnie też nie stać na nianię bo te dwie godziny na rannych zmianach w sunie pracuję na nią, a dopiero później normalnie, bo płacę jej za dwie godziny, w takich sytuacjach brakuje mi rodziny tu na obczyźnie... moja siorka prowadzi córę do naszej mamy i ta musi mieć czas by ją zaprowadzić, a my co? dwoimy się i troimy, bo zdane tylko na siebie...
w mojej poprzedniej pracy miałam nianię i straszne przezycia z nią- rok mi zajęło by młody doszedł do siebie po jej "opiece" -
konwalie86 wrote:no ja też nie mam nikogo kto móglby pomóc-a realia sa takie że w Łodzi babeczi nie chcą sie godzić na pracę przez 2 godziny
w mojej poprzedniej pracy miałam nianię i straszne przezycia z nią- rok mi zajęło by młody doszedł do siebie po jej "opiece"Tsk to bym Ci moze jakoś pomogła ...
-
Madziuszka wrote:Ja będę miała ten sam problem, mama i Konrad pracują do 17 w domu koło 18 są a ja do szkoły na 15
a ja nie mam pojęcia, nie umiem sobie wyobrazić tak odległego czasu... zanimzostane zapłodniona, zanim urodzę, zanim wysiedze 2 lata mam nadzieje, łoch.... gdzie będziemy kto to wieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka wrote:Ale klęknąć mogę
Zuch dziewczynaKlęknij do miecza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 10:58
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka wrote:Szkoda że aż koło M1 mieszkasz
Tsk to bym Ci moze jakoś pomogła ...
kochana każdy ma swoje życie-musimy znaleźc rozwiazanie, mąz ma dzis podjechac do dyrektorki po pracy i z nią pogadać jak bedzie małego odbierał
Saramago lubi tę wiadomość
-
Saramago wrote:a ja nie mam pojęcia, nie umiem sobie wyobrazić tak odległego czasu... zanimzostane zapłodniona, zanim urodzę, zanim wysiedze 2 lata mam nadzieje, łoch.... gdzie będziemy kto to wie
Saramago lubi tę wiadomość
-
Kochane idę poszukac jakiejś roboty, bo rynek pracy załamie się bez mojego wsparcia
Miłego dnia
Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają