Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago wrote:wiem Kochana wiem, to zawsze są trudne decyzje. Ale też moje lata i jakiś już doświadczenie mówi, że praca nigdy nie może być pewnikiem. Pieniądze też raz są raz ich nie ma. Oczywiście, dziecko kosztuje i lepiej być w sytuacji, gdy wszystko mu zapewnimy. Ja zawsze się bałam tego, że na coś nie będzie mnie stać dla dziecka. I obiecałam sobie kiedys (byłam młoda i głupia, teraz jestem stara i glupia), że na dziecko zdecyduje się wtedy gdy mnie samą na nie będzie stać, z facetami jest jak pieniędzmi
to tak pół żartem pół serio. W każdym razie dobijam 40stki
jacek już po 40scte a dziecka jak nie było tak nie ma. a sytuacja finansowa wcale nie lepsza niż kiedy sobie obiecywałam te wszystkie bzdety
-
zawsze myślałam ze sie wspieramy w problemach- i ja mam problem, a zostałam trochę po macoszemu potraktowana, bo ważniejsza jest debata o włosach-nie piję do niczego po prostu jest mi przykro, dostaję świra i nie wiem c zrobić, zeby młody na tym nie ucierpiał...tyle w temacie
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:zawsze myślałam ze sie wspieramy w problemach- i ja mam problem, a zostałam trochę po macoszemu potraktowana, bo ważniejsza jest debata o włosach-nie piję do niczego po prostu jest mi przykro, dostaję świra i nie wiem c zrobić, zeby młody na tym nie ucierpiał...tyle w temacie
-
konwalie86 wrote:zawsze myślałam ze sie wspieramy w problemach- i ja mam problem, a zostałam trochę po macoszemu potraktowana, bo ważniejsza jest debata o włosach-nie piję do niczego po prostu jest mi przykro, dostaję świra i nie wiem c zrobić, zeby młody na tym nie ucierpiał...tyle w temacie
Kochana, przykro mi, że źle się poczułaś i zignorowana. Ale nie bierz tego do siebie, nikt z Nas na pewno nie zrobił tego celowo. Wiem, że sytuacja jest dla Ciebie trudna. Nie gniewaj się.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Konwalie to jest bardzo delikatna sprawa, ciężko mi jest Ci doradzać bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, nie mam dzieci. Ale myślę, że musisz przede wszystkim wybadać sytuacje czy Twój synek chcialby takich zmian, czy na pewno one są potrzebne/koniecznie. Bo jeśli jemu tam dobrze i ma kolegów i koleżanki to może przemyśl czy przeniesienie jest dla niego czy dla Ciebie.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
ja też przepraszam-po prostu mam straszne nerwy nie wiem co zrobić-nie chcę zmieniać szkoły ale skoro nie może być 15 min wcześniej a my do pracy z mężem na 7 to co mam zrobić skoro skoła go nie przyjmie od 6:30? popłakałąm sie jak małe dziecko po tej rozmowie, może to ja jestem złą matką
-
konwalie86 wrote:ja też przepraszam-po prostu mam straszne nerwy nie wiem co zrobić-nie chcę zmieniać szkoły ale skoro nie może być 15 min wcześniej a my do pracy z mężem na 7 to co mam zrobić skoro skoła go nie przyjmie od 6:30? popłakałąm sie jak małe dziecko po tej rozmowie, może to ja jestem złą matką
a możwe idź do tej dyrektorki i porozmawiaj z nią na spokojnie. Przecież na pewno pracownicy są wcześniej w pracy niż punkt na 7. Nie sądzę abyś była odosobniona w takim problemie, może rozejrzyj się czy są inni rodzice z podobnym problemem i udajcie się razem na rozmowe,a woźniej wsadź w dupę miotłe
jaką złą matką? nie piernicz Kochana, nie piernicz. Hormonki działająspokojnie. Nie ma sytuacji bez wyjścia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 10:36
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:a możwe idź do tej dyrektorki i porozmawiaj z nią na spokojnie. Przecież na pewno pracownicy są wcześniej w pracy niż punkt na 7. Nie sądzę abyś była odosobniona w takim problemie, może rozejrzyj się czy są inni rodzice z podobnym problemem i udajcie się razem na rozmowe,a woźniej wsadź w dupę miotłe
jaką złą matką? nie piernicz Kochana, nie piernicz. Hormonki działająspokojnie. Nie ma sytuacji bez wyjścia.
-
Madziuszka wrote:Konwalie w 100 % popieram Asie
O pamiętasz moje imie, jak niceAnastazjaaa lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
konwalie86 wrote:ja też przepraszam-po prostu mam straszne nerwy nie wiem co zrobić-nie chcę zmieniać szkoły ale skoro nie może być 15 min wcześniej a my do pracy z mężem na 7 to co mam zrobić skoro skoła go nie przyjmie od 6:30? popłakałąm sie jak małe dziecko po tej rozmowie, może to ja jestem złą matką
konwalie, trochę hormony ciążowe wpływają na huśtawki nastroju, rozumiem że jest ci ciężko i jesteś w kropce, ale powiedz sama 6,30 to i tak wczesna pora, więc nie dziwię się że nie chcą go przyjąć podczas gdy szkoła jeszcze zamknięta. Bo kto by go pilnował? Woźna? To nie jej obowiązek, a niedajboże spadłby ze schodów i złamał nogę to czyja wtedy będzie wina?
Masz ciężką sytuację ale i szkoła również
U nas Tiago zaczyna lekcje o 8,30 a szkołę otwierają o 8,20 i nie ma mowy o wcześniejszym zaprowadzeniu dziecka, jak mam na rano to najmuje nianie, prowadzę go do niej a ona prowadzi do szkoły... samo życie
Mam nadzieję że się nie obrazisz po tym poście, ale nie jesteś jedyna która nie ma co zrobić z dzieckiem rano -
moodd super.
a ja zachorowałam na stokke
http://nordicdecoration.com/nasze-sklepy?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1225&category_id=107
ogólnie wszystko z tego sklepu bym łyknęłaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Anastazjaaa wrote:konwalie, trochę hormony ciążowe wpływają na huśtawki nastroju, rozumiem że jest ci ciężko i jesteś w kropce, ale powiedz sama 6,30 to i tak wczesna pora, więc nie dziwię się że nie chcą go przyjąć podczas gdy szkoła jeszcze zamknięta. Bo kto by go pilnował? Woźna? To nie jej obowiązek, a niedajboże spadłby ze schodów i złamał nogę to czyja wtedy będzie wina?
Masz ciężką sytuację ale i szkoła również
U nas Tiago zaczyna lekcje o 8,30 a szkołę otwierają o 8,20 i nie ma mowy o wcześniejszym zaprowadzeniu dziecka, jak mam na rano to najmuje nianie, prowadzę go do niej a ona prowadzi do szkoły... samo życie
Mam nadzieję że się nie obrazisz po tym poście, ale nie jesteś jedyna która nie ma co zrobić z dzieckiem rano
O właśnie. wypowiedź mamy. Myślę konwalie, że takich osób powinnaś się doradzać, z calym szacunkiem do tych bezdzietnych, ale ja np. nie mam takich kompetencji ani doświadczenia. I widzisz... nie popatrzyłam na to jak Anastazja, a w sumie racja... gdyby mu się coś stało (odpukać) ?? nikt nie chce wziąc takiej odpowiedzialnosci na siebie a już zwłaszcza woźna, ale i tak jej kij w d....LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka wrote:haha
Boże jak ja wam zazdroszcze będziecie sobie testować, starać się, a ja muszę czekać grrr ;/
spoko spoko, jeszcze mnie przegonisz. zdrowa, jurna, młoda....LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają