X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    no ja liczę na to bo mnie zlewasz na maksa :P
    serio??? Kiedy?

Przyznam się szczerze że w dni kiedy pracuję nie zawsze doczytuję wszystko, ale staram się być na bieżąco - jeśli kogoś uraziłam to szczerze przepraszam :) i proszę o wybaczenie ;)

Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Pisellini Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeja...nie czytałam 1h a tu zaczął się dzień oczyszczania!

mega...

oby było lepiej..nie będę pisać co mi leżało...bo wiadomo co...chyba każda mniej lub bardziej to odczuwała teraz lub wcześniej...

co mam Wam dziś do powiedzenia, to to, że mam dzisiaj wizytę u gina i jak zawsze straaasznie się boję...dlaczego?...nie wiem...po prostu się boję...i tyle...
    idę z wynikami progesteronu...

konwalie tulę Cię po przejściu z dyrektorką!

co do pryszczy to polecam do codziennego stosowania żel oczyszczający Vichy Normaderm - używam go ponad rok i pryszcze to u mnie bardzo rzadcy goście :P 'rzadcy' - dziwnie to brzmi...

Madziuszka, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

W rytmie TOCA, TOCA!
    cbprb201csmnwzjc.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    jestem, jestem musiałam odpisac na maila swojej Dyrektorowej bo mnie wkurwia od rana aaa!!! i musiałam odreagowateż mnie wkurwia to, że kółko wzajemnej adoracji napierdala cos tam, ktos cos napisze np. ja cos napisze ale oczywiscie w dupie to maja wiec WYCHODZE bo o czym mam pisac niby?
    Dobra to może rozwiążmy kwestie i kto jest w kółku wzajemnej adoracji, bo ja go nie zauważyłam więc pewnie w nim jestem :D

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na serio: ja tam do nikogo pretensji nie mam, że ktoś mnie nie zauważy, czy nawet się nie przywita (tak jak dzisiaj) to jest forum, i im więcej nas tu będzie, tym wiecej będzie takich niuansów.
    Inna inszość dość prozaiczna - mam zjebany laptop. czesto nie widzę co piszę, prfzegrzewa się i wyłacza... czasem pół dnia usiłuje go odpalić, a jak już odpala to często obraz skacze tak, że jedną ręką muszę przyciskać ekran, żeby coś zobaczyć. Ot mój problem.
    Drugi problem - jak już mi działa, to znaim się przegrzeje i wyłaczy, chce trochę ofert pracy przetrzepać i moze wysłać cv.

a ponad to wszystko, nawet jak nie odpisuje, nawet jak mnie nie ma, to myślę o każdej z Was a w szczególności o tych pierwszych założycielkach klubu: Ruda, Ania, paule, Olga a ostatnio o świrnietej Madzi :P, a no i Dorotka rzecz jasna.... o reszczie także chociaz mniej sie znamy. Przyszły jak ja jeszcze pracowałam i nie miałam czasu ich dobrze poznać. I bardzo dziekuje Konwali za czas i uwagę jaką mi poświeciła ostatnio.

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
    usunięty jajowód z wodniakiem
    Ciężka oligozoospermia
    ****************************7 lat walki.
    5 zarodków bardzo dobrej jakości.
    Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
    CUDA się zdarzają :)
  • Eweloka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chuj bombki strzelił ! choinki w tym roku nie bedzie! ja pierdole do czego to doszło, żebym musiała się jeszcze tu wkurwiac!!!!! wystraczy ze w pracy mam "zajebiscie" sory ze klne jak szewc ale mam mega wkurwa!

czekaja, Pisellini lubią tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ewelka a ty gdzie? Najpierw wywołałąś wszystkie do tablicy i zniknęłaś. A Anastazja?

jestem jestem, do taigo kolega przyszedł i zagadałam się z jego matką,

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saramago wrote:
    No dobra, to ja wywalam:

ciągle się czuję zlewana a jak się nie czuje zlewana to mam wrażenie, że ciągle pijecie do mnie. auuuu
    982477uqvc9qzqub.gif
    tule mocno

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak Asia - nie czuj się zlewana bo na pewno nie jesteś, a szczególnie ostatnio :P

Ewelka też to zauważyłam, ale nie chciałam nic pisać tylko obserwowałam. Zastanawiam sie tylko czy cchodzi nam o te same osoby :D

Anastazja od samego początku :] Z dziewczynmi piszesz normalnie a jak jestem ja sama lub jeszcze przynajmniej jedna osoba to mnie ignorujesz. Rzadko bardzo rzadko zauwazasz moje posty

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• Saramago Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuszka wrote:
    Koooochanie nie płaaacz ! :( Zrobić Ci badanie szyjki na pocieszenie ? :)

poproszę. paluszkiem. albo jęzorkiem :P

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • konwalie86 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też przyznaję-miałam podły humor-moze też Was uraziłam bo strzeliłam focha ale byłam tak zdruzgotana że się poryczałam jak dziecko-nib duża baba ze mnie...czasem tak jest nie tak coś powiemy chcący lub nie i ktoś to może źle odebrać...jesli kiedykolwiek którąkolwiek z Was czymkolwiek uraziłam to PRZEPRASZAM od razu mi mówcie jak coś będzie nie tak

Eweloka84 lubi tę wiadomość

<pamiętaj, że dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia>
    ten przystojniak po lewej to mój Jaś :-)
    eiktd5qpodukqm4y.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    chuj bombki strzelił ! choinki w tym roku nie bedzie! ja pierdole do czego to doszło, żebym musiała się jeszcze tu wkurwiac!!!!! wystraczy ze w pracy mam "zajebiscie" sory ze klne jak szewc ale mam mega wkurwa!
    Co jest z tą pracą przecież ten Twój szef taki fajny o co chodzi Ewelinko :) ? I kto jest kurwa w tym kółku wzzajemnej adoracji bo czuje się jak w jakimś "zgaduj zgadula gdzie jest kurwa złota kula" ...

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisellini wrote:

co mam Wam dziś do powiedzenia, to to, że mam dzisiaj wizytę u gina i jak zawsze straaasznie się boję...dlaczego?...nie wiem...po prostu się boję...i tyle...
    idę z wynikami progesteronu...

.
    trzymam mocno kciukasy :)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Eweloka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalie86 wrote:
    ja też przyznaję-miałam podły humor-moze też Was uraziłam bo strzeliłam focha ale byłam tak zdruzgotana że się poryczałam jak dziecko-nib duża baba ze mnie...czasem tak jest nie tak coś powiemy chcący lub nie i ktoś to może źle odebrać...jesli kiedykolwiek którąkolwiek z Was czymkolwiek uraziłam to PRZEPRASZAM od razu mi mówcie jak coś będzie nie tak
    Konwalie Ty nam tu FOCHÓW nie strzelaj tylko marsz do gienka bo umieramy z ciekawosci!

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ty Ewela się nie wkurwiaj bo tobie nie wolno :P

Eweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

• Madziuszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam plana tylko nie wiem co z tego wyjdzie, moze róbmy sobie konferencje na skajpie :D

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Saramago Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może by tak po imieniu, kto ma co do kogo, hę? i dajmy spokoj, bo czuje sie jak w przedszkolu, do którego nigdy nie chodziłam, za to zaliczyłam dwie zerówki. a lata swoje już mam. chyba jestem najstarsza z Was wszystkich wiec przywołuje do porządku!!!!! Mogę dzwonić na orange bo mam za darmo, do reszty kobietk moge pisać listy, długie i miłosne bądź smsmy.... ale blagam nie skazujcie mnie za coś na co nie mam wpływu..... :)

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Madziuszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    A ty Ewela się nie wkurwiaj bo tobie nie wolno :P
    Dokładnie !

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • konwalie86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    Konwalie Ty nam tu FOCHÓW nie strzelaj tylko marsz do gienka bo umieramy z ciekawosci!
    spoko spoko-na głodniaka nie pójdę:-) najpierw szamanko :-)nie zjadlam nic rano z nerwów to musze nadrobić :-)

<pamiętaj, że dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia>
    ten przystojniak po lewej to mój Jaś :-)
    eiktd5qpodukqm4y.png
  • Saramago Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuszka wrote:
    Dziewczyny mam plana tylko nie wiem co z tego wyjdzie, moze róbmy sobie konferencje na skajpie :D

u mnie odpada, dopoki mam zjeb... laptop jak odpale skypa to już zupełnie się zgrzeje komp i popsuje... bedzie mnie co chwile wywalac

Ciężka oligozoospermia
    1 podana blastka
    Mamy dwie kreski <3
  • Pisellini Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    trzymam mocno kciukasy :)

dziękuję <3

przyda się :*

W rytmie TOCA, TOCA!
    cbprb201csmnwzjc.png
‹‹ 895 896 897 898 899 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ