Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:no ja liczę na to bo mnie zlewasz na maksa
Przyznam się szczerze że w dni kiedy pracuję nie zawsze doczytuję wszystko, ale staram się być na bieżąco - jeśli kogoś uraziłam to szczerze przepraszami proszę o wybaczenie
Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
jeja...nie czytałam 1h a tu zaczął się dzień oczyszczania!
mega...
oby było lepiej..nie będę pisać co mi leżało...bo wiadomo co...chyba każda mniej lub bardziej to odczuwała teraz lub wcześniej...
co mam Wam dziś do powiedzenia, to to, że mam dzisiaj wizytę u gina i jak zawsze straaasznie się boję...dlaczego?...nie wiem...po prostu się boję...i tyle...
idę z wynikami progesteronu...
konwalie tulę Cię po przejściu z dyrektorką!
co do pryszczy to polecam do codziennego stosowania żel oczyszczający Vichy Normaderm - używam go ponad rok i pryszcze to u mnie bardzo rzadcy goście'rzadcy' - dziwnie to brzmi...
Madziuszka, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:jestem, jestem musiałam odpisac na maila swojej Dyrektorowej bo mnie wkurwia od rana aaa!!! i musiałam odreagowateż mnie wkurwia to, że kółko wzajemnej adoracji napierdala cos tam, ktos cos napisze np. ja cos napisze ale oczywiscie w dupie to maja wiec WYCHODZE bo o czym mam pisac niby?
-
A tak na serio: ja tam do nikogo pretensji nie mam, że ktoś mnie nie zauważy, czy nawet się nie przywita (tak jak dzisiaj) to jest forum, i im więcej nas tu będzie, tym wiecej będzie takich niuansów.
Inna inszość dość prozaiczna - mam zjebany laptop. czesto nie widzę co piszę, prfzegrzewa się i wyłacza... czasem pół dnia usiłuje go odpalić, a jak już odpala to często obraz skacze tak, że jedną ręką muszę przyciskać ekran, żeby coś zobaczyć. Ot mój problem.
Drugi problem - jak już mi działa, to znaim się przegrzeje i wyłaczy, chce trochę ofert pracy przetrzepać i moze wysłać cv.
a ponad to wszystko, nawet jak nie odpisuje, nawet jak mnie nie ma, to myślę o każdej z Was a w szczególności o tych pierwszych założycielkach klubu: Ruda, Ania, paule, Olga a ostatnio o świrnietej Madzi, a no i Dorotka rzecz jasna.... o reszczie także chociaz mniej sie znamy. Przyszły jak ja jeszcze pracowałam i nie miałam czasu ich dobrze poznać. I bardzo dziekuje Konwali za czas i uwagę jaką mi poświeciła ostatnio.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
chuj bombki strzelił ! choinki w tym roku nie bedzie! ja pierdole do czego to doszło, żebym musiała się jeszcze tu wkurwiac!!!!! wystraczy ze w pracy mam "zajebiscie" sory ze klne jak szewc ale mam mega wkurwa!
czekaja, Pisellini lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo tak Asia - nie czuj się zlewana bo na pewno nie jesteś, a szczególnie ostatnio
Ewelka też to zauważyłam, ale nie chciałam nic pisać tylko obserwowałam. Zastanawiam sie tylko czy cchodzi nam o te same osoby
Anastazja od samego początku :] Z dziewczynmi piszesz normalnie a jak jestem ja sama lub jeszcze przynajmniej jedna osoba to mnie ignorujesz. Rzadko bardzo rzadko zauwazasz moje postyEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Koooochanie nie płaaacz !
Zrobić Ci badanie szyjki na pocieszenie ?
poproszę. paluszkiem. albo jęzorkiemLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
ja też przyznaję-miałam podły humor-moze też Was uraziłam bo strzeliłam focha ale byłam tak zdruzgotana że się poryczałam jak dziecko-nib duża baba ze mnie...czasem tak jest nie tak coś powiemy chcący lub nie i ktoś to może źle odebrać...jesli kiedykolwiek którąkolwiek z Was czymkolwiek uraziłam to PRZEPRASZAM od razu mi mówcie jak coś będzie nie tak
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:chuj bombki strzelił ! choinki w tym roku nie bedzie! ja pierdole do czego to doszło, żebym musiała się jeszcze tu wkurwiac!!!!! wystraczy ze w pracy mam "zajebiscie" sory ze klne jak szewc ale mam mega wkurwa!
? I kto jest kurwa w tym kółku wzzajemnej adoracji bo czuje się jak w jakimś "zgaduj zgadula gdzie jest kurwa złota kula" ...
-
konwalie86 wrote:ja też przyznaję-miałam podły humor-moze też Was uraziłam bo strzeliłam focha ale byłam tak zdruzgotana że się poryczałam jak dziecko-nib duża baba ze mnie...czasem tak jest nie tak coś powiemy chcący lub nie i ktoś to może źle odebrać...jesli kiedykolwiek którąkolwiek z Was czymkolwiek uraziłam to PRZEPRASZAM od razu mi mówcie jak coś będzie nie tak
-
nick nieaktualny
-
a może by tak po imieniu, kto ma co do kogo, hę? i dajmy spokoj, bo czuje sie jak w przedszkolu, do którego nigdy nie chodziłam, za to zaliczyłam dwie zerówki. a lata swoje już mam. chyba jestem najstarsza z Was wszystkich wiec przywołuje do porządku!!!!! Mogę dzwonić na orange bo mam za darmo, do reszty kobietk moge pisać listy, długie i miłosne bądź smsmy.... ale blagam nie skazujcie mnie za coś na co nie mam wpływu.....
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Eweloka84 wrote:Konwalie Ty nam tu FOCHÓW nie strzelaj tylko marsz do gienka bo umieramy z ciekawosci!
najpierw szamanko :-)nie zjadlam nic rano z nerwów to musze nadrobić
-
Madziuszka wrote:Dziewczyny mam plana tylko nie wiem co z tego wyjdzie, moze róbmy sobie konferencje na skajpie
u mnie odpada, dopoki mam zjeb... laptop jak odpale skypa to już zupełnie się zgrzeje komp i popsuje... bedzie mnie co chwile wywalacAnastazjaaa lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają