Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziuszka wrote:Ewelinko bo my ostatnio na podobnym etapie z Aśką, obie czekałyśmy na tesy a potem na @ a poza tym to obie wriatki jesteśmy i sobie świrowałyśmy
Trezba się do nas dołączać jak nam na dekiel wali a nie z boku obserwować
Ja to rozumiem, bo ja miałam podobnie z Anią, ale do nas dał radę do wygłupów każdy dołączyć, a wy pisałyście tylko we dwie i czasem jk ktoś cos wtrącił to nie zauważałyśćieEweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Saramago wrote:Andro co??? z andro coś tam to podejrzewam, że mój chłop ma andropauze
Kochana, w domu smartcoś tam jest dopiero od paru dni i ma go J. służbówka - i pyta się mnie co ma z tym zrobić a ja mu na to, nie wiem... może sprzedaj i kup mi pierścionek
-
Czarnula87 wrote:bo ja się dopiero niedawno naucyzlam
i umiem zrobić takiego ze stojącym czubem
ja najczęsciej robię kanapki :p frytki, sprzątam i wydaję zamówienia
od lodów są inne dobrze wyszkolone
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja to rozumiem, bo ja miałam podobnie z Anią, ale do nas dał radę do wygłupów każdy dołączyć, a wy pisałyście tylko we dwie i czasem jk ktoś cos wtrącił to nie zauważałyśćie
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:tak o Ciebie i Asię sory ale takie miałam ostatnio wrazenie, a jak juz mamy szczerze pisac to pisze
Ewelka a ja myślałam, że Ty do mnie nie chcesz pisać... rzadko zaglądałaś pod mój wykres, bardziej miałaś kontakt z Anią i Olgą, więc uznałam, że może po prostu nie nadajemy na tych samych falach, zwłaszcza że jestesmy na dwóch róznych etapach, i jakoś pogodziłam się z tym, że nie kazdy musi się lubić... no cóż... internet to samo złobo mogłabym to samo powiedzieć w drugą stronę.
Eweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Madziuszka wrote:No więc właśnie to sobie zainstaluj skypa na tym
jak, jak ma to J> i jest w pracyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czarnula87 wrote:Ja to rozumiem, bo ja miałam podobnie z Anią, ale do nas dał radę do wygłupów każdy dołączyć, a wy pisałyście tylko we dwie i czasem jk ktoś cos wtrącił to nie zauważałyśćie
Czarnula87, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziuszka wrote:No to ja szczerze przepraszam i na przyszłość przywołajcie mnie do porządku czy coś bo ja postrzelona jestem i jak zaczne pisac to moge przeoczyć coś
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySaramago wrote:Ewelka a ja myślałam, że Ty do mnie nie chcesz pisać... rzadko zaglądałaś pod mój wykres, bardziej miałaś kontakt z Anią i Olgą, więc uznałam, że może po prostu nie nadajemy na tych samych falach, zwłaszcza że jestesmy na dwóch róznych etapach, i jakoś pogodziłam się z tym, że nie kazdy musi się lubić... no cóż... internet to samo zło
bo mogłabym to samo powiedzieć w drugą stronę.
Asia a ja myłsłąm na początku ze ty tylko z Dariąa Ewelka z Anią, a ja to tak do was na doczepkę
Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:pyyyycha!! sos śmietanowy jest mega!!
ale do maca się chyba wybioręCzarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość