Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Saramago wrote:Ewelka a ja myślałam, że Ty do mnie nie chcesz pisać... rzadko zaglądałaś pod mój wykres, bardziej miałaś kontakt z Anią i Olgą, więc uznałam, że może po prostu nie nadajemy na tych samych falach, zwłaszcza że jestesmy na dwóch róznych etapach, i jakoś pogodziłam się z tym, że nie kazdy musi się lubić... no cóż... internet to samo zło
bo mogłabym to samo powiedzieć w drugą stronę.
dlatego sie nie odzywałam bo Ty sie nie odzywałas
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żeście się rozpisały a ja musze zmykać
do wieczorka
i nie kłoćcie się bo będziecie kłótasy;-)
apapapaEweloka84, Saramago, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Anastazja spoooko
nie gniewam się
mam nadzieję, że juz ok między nami?
.
u mnie jak najbardziej ok mam nadzieję że u ciebie też a jak znów cię zaniedbam to wal śmiało
teraz to ja wam żyć nie dam... będę posty nabijała że ho ho...
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
w sumie duzo nas tu chyba bo nie da sie ogranac wszystjkich i moze dlatego
jednak jem fasolke w dupie z dieta za dobra jest moja fasoleczka:)
zajechalo kanibalizmem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 13:42
Eweloka84, Czarnula87, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
ja sie nie odzywałam bo Ty się nie odzywałaś, myślałam, że wolisz Anie i Olgę, potem jednak trochę Olga ze mna, a Ania z Tobą, a potem jeszcze Ruda i juz zgupiałam kto z kim, a potem przyszly jakieś nowe i se pomyślałam: OHO ja już im nie wystarczam, i potem pomyslalam, ze jak stad pojde to bedzie Wam lepiej i zauwazylam, ze sie pojawiacie jak mnie nie ma (udaje ze mnie nie ma) teraz nie widze co pisze bo mam bialy obraz, ale pozniej pomyslalam, jest Madzia jest krejzolka, jest na molim etapie, ale potem znowu mi zatsknilo sie do Ewelki Ani Rudej Olgi Dorotki a potem sie pogubiłam, wiec postanawiam Zakonczyc ten dzien wyrzutow. Ja naprawde czesto nie moge nadrobic co piszecie, bo mam bialy ekran i nic nie widze
ufffff to wszystko wysoki sądzie proszę o lagodny wymiar kary
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:ja sie nie odzywałam bo Ty się nie odzywałaś, myślałam, że wolisz Anie i Olgę, potem jednak trochę Olga ze mna, a Ania z Tobą, a potem jeszcze Ruda i juz zgupiałam kto z kim, a potem przyszly jakieś nowe i se pomyślałam: OHO ja już im nie wystarczam, i potem pomyslalam, ze jak stad pojde to bedzie Wam lepiej i zauwazylam, ze sie pojawiacie jak mnie nie ma (udaje ze mnie nie ma) teraz nie widze co pisze bo mam bialy obraz, ale pozniej pomyslalam, jest Madzia jest krejzolka, jest na molim etapie, ale potem znowu mi zatsknilo sie do Ewelki Ani Rudej Olgi Dorotki a potem sie pogubiłam, wiec postanawiam Zakonczyc ten dzien wyrzutow. Ja naprawde czesto nie moge nadrobic co piszecie, bo mam bialy ekran i nic nie widze
ufffff to wszystko wysoki sądzie proszę o lagodny wymiar kary