Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Saramago wrote:a może by tak po imieniu, kto ma co do kogo, hę? i dajmy spokoj, bo czuje sie jak w przedszkolu, do którego nigdy nie chodziłam, za to zaliczyłam dwie zerówki. a lata swoje już mam. chyba jestem najstarsza z Was wszystkich wiec przywołuje do porządku!!!!! Mogę dzwonić na orange bo mam za darmo, do reszty kobietk moge pisać listy, długie i miłosne bądź smsmy.... ale blagam nie skazujcie mnie za coś na co nie mam wpływu.....
-
Czarnula87 wrote:
Anastazja od samego początku :] Z dziewczynmi piszesz normalnie a jak jestem ja sama lub jeszcze przynajmniej jedna osoba to mnie ignorujesz. Rzadko bardzo rzadko zauwazasz moje postyCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Dobra któa ma co do mnie?
Walić śmiało....
te kajdanki, te smycze i obroże... jak mogłaś ;(Czarnula87, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:a może by tak po imieniu, kto ma co do kogo, hę? i dajmy spokoj, bo czuje sie jak w przedszkolu, do którego nigdy nie chodziłam, za to zaliczyłam dwie zerówki. a lata swoje już mam. chyba jestem najstarsza z Was wszystkich wiec przywołuje do porządku!!!!!
też się pod tym podpisujęAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:No ja to nic do nikogo nie mam
a do mnie? Madzia??? do mnie też nie??? chyba się załamieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czarnula87 wrote:Dobra któa ma co do mnie?
Walić śmiało....
wiesz co, wiesz co....jak mogłaś...brak słów...nie zrobiłaś mi loda w MacuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2014, 13:30
Eweloka84, Czarnula87, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:a moze masz telefon z Androidem bo w takim też można mieć skajpa
Andro co??? z andro coś tam to podejrzewam, że mój chłop ma andropauze
Kochana, w domu smartcoś tam jest dopiero od paru dni i ma go J. służbówka - i pyta się mnie co ma z tym zrobić a ja mu na to, nie wiem... może sprzedaj i kup mi pierścionekAnastazjaaa lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:tak o Ciebie i Asię sory ale takie miałam ostatnio wrazenie, a jak juz mamy szczerze pisac to pisze
Trezba się do nas dołączać jak nam na dekiel wali a nie z boku obserwować
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPisellini wrote:wiesz co, wiesz co....jak mogłaś...brak słów...nie zrobiłaś mi loda w Macu
bo ja się dopiero niedawno naucyzlami umiem zrobić takiego ze stojącym czubem
ja najczęsciej robię kanapki :p frytki, sprzątam i wydaję zamówienia
od lodów są inne dobrze wyszkolone
Eweloka84 lubi tę wiadomość