Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne po jakim czasie okres biorac bromergon???
Odpowiedz

po jakim czasie okres biorac bromergon???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasia m Koleżanka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam 39 d c i nadal okresu nie widac, po jakim czasie powinnien soepojawic?? ktoras z was tak miala? piszcie prosze...

kasia :)
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój poprzedni cykl trwał 39 dni i już zaczęłam się martwić. Też biorę bromergon pół tabletki na noc. Ale u mnie opóźnienie raczej wystąpiło po duphastonie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam problemu, u mnie @ była jak w zegarku

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ