X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Po jakim czasie wrócił wam okres?
Odpowiedz

Po jakim czasie wrócił wam okres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Bercia Znajoma

Wysłany: 25 września 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie. Mam pytanie, po jakim czasie od porodu wrócił wam okres? Czy ma znacznie, czy to była cesarka czy poród naturalny? Z góry dzięki za odpowiedź.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 września 2017, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma znaczenia jak się zakończyła ciąża. Wrócił mi okres po chyba 3 -4 miesiącach,ale to bardzo indywidualna sprawa i zależy też czy kobieta dokarmia dziecko. Jak intensywnie karmi tylko piersią i robi małe przerwy w karmieniu to często @ pojawia się nawet po 6 miesiącach.

Widzę,że mocno zbierasz wiedzę, to dobrze....

• Kocimietkaa Przyjaciółka

Wysłany: 30 września 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja już 7 miesięcy nie mam i zastanawiam się co tu robić, bo powoli myślimy z mężem o drugim dzidziusiu, a nie chciałabym przestać karmić piersią.

1usaanli3c0r4nnw.png
    kjmnk6nlyx84ji9x.png
  • kasza Autorytet

Wysłany: 30 września 2017, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wrócił po 5 msc a karmiłam prawie rok :)

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2017, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi po roku . Ale musiałam udać się do lekarza aby wywołać @.

• Mama-Ali Autorytet

Wysłany: 4 października 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie karmiłam piersią, wrócił po 6 tygodniach.

ex2bgu1r0a0mqp77.png

f2wl3e5eiokd3igu.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ