Po owulacji nie popadamy w paranoję, czytamy książki i oglądamy filmy☺
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pobieram filmy z www.dopobrania.net ,teraz przychodzi mi film pt. Lovelace
Rozpoczelam stronę, będę mieć bliźniaki (przepraszam, nie mogłam się opanować)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:41
Ania_84, Morwa lubią tę wiadomość
-
Ja juz tyle storn rozbilam ze chyba bede miala druzyne piłkarksa hehehe
i musze do admina napisac zeby za kazdy post zaplacil mi 1 zl a za like 0,50 to uzbieramy na biopsje i in vitro hihih -
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:no to jest myśl ja zaczęłam 100 strone, a zaraz później 103 i wyszło, że będą trojaczki Aniu trzymam kciuki za tą twoją drużynę
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:oj tam, oj tam mój się zobowiązał, że jak będzie dzidzia to nauczy ją grać w piłkę nożną bez względu czy to chłopak czy dziewczynka a no i nauczy jeździć na motorze
chwila powagi
a moj maz mowi to bede musial wybrac jej dobrego meza ktory bedzie stolarzem a ona bedzie rzadzic kasa ;P -
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:ja usłyszałam, że jak urodzę mu bobasa, to na 1 urodzinki dostanie mini krosa i będzie się uczyć jeździć....
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:no nie wiem, bo 3 dni się wydzerałam, że chce zabić moje dziecko
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi wrote:nie nasze dziecko i już to widzę.. Roczny szkrab na krosie.... NO NA PEWNO!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moj kurs na koparke zrobi.. ale egzmainu mu sie nie chcialo zdawac
taka lajza jedna
zreszta on tego nie czuje..woli stolarke
jak dokonczy projekt to wam sie pochawel co wymyslil trzeba tyko to jesczze opatentowac
i dopracowac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Mój chce syna, żeby stworzyć sobie małe stanowisko do majsterkowania i uczyć go wszystkiego od podstaw Cóż, jeszcze nie wie, że... dziewczynki też czasem lubią podłubać
Morwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Polecam Wam piękny i wzruszający film,oczywiście wyłam jak bóbr:
http://www.cda.pl/video/16667943/Still-Alice-2014-Napisy-PL2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -