Po wizycie usg...moze ktos cos poradzi....
-
Hej dziewczyny mam pyt. ostatnio jak bylam u lekarza to bylo tydzien temu i robilam bete i mialam 232.2 a po tygodniu robilam i mialam 786.6 i jak dzis zaszlam do niego stwierdzil ze mam za maly przyrost hcg w sumie ostatnio mi powiedzial ze jestem w 1.5 tyg. ciazy a dzis mi powiedzial ze bete powinnam miec ponad 2tys. i wyliczyl mi teraz ze jestem w 6 tyg i powinno cos byc widac a wedlug mioch obliczen to dopiero moze byc 3,4 tydz. w sumie moglam sie go zapytac czemu ostatnio mi powiedzial ale mnie zamorowalo.Zrobil mi usg oczywiscie jest widoczny pecherzyk ale nic w nim jeszcze nie widac chyba zle mi wyliczyl i kazal znowu na usg. przyjsc za tydz.Sory ze sie tak rozpisalam ale moze ktos mial podobnie.....Magda26
-
nick nieaktualnyMagda 26 wrote:Hej dziewczyny mam pyt. ostatnio jak bylam u lekarza to bylo tydzien temu i robilam bete i mialam 232.2 a po tygodniu robilam i mialam 786.6 i jak dzis zaszlam do niego stwierdzil ze mam za maly przyrost hcg w sumie ostatnio mi powiedzial ze jestem w 1.5 tyg. ciazy a dzis mi powiedzial ze bete powinnam miec ponad 2tys. i wyliczyl mi teraz ze jestem w 6 tyg i powinno cos byc widac a wedlug mioch obliczen to dopiero moze byc 3,4 tydz. w sumie moglam sie go zapytac czemu ostatnio mi powiedzial ale mnie zamorowalo.Zrobil mi usg oczywiscie jest widoczny pecherzyk ale nic w nim jeszcze nie widac chyba zle mi wyliczyl i kazal znowu na usg. przyjsc za tydz.Sory ze sie tak rozpisalam ale moze ktos mial podobnie.....
-
Najlepiej idź do innego lekarza, ale nie wiem czy wiesz, że tygodni ciąży nie liczy się od owulacji, czyli momentu zapłodnienia. Jeżeli jesteś np. 4 tygodnie po owulacji to jesteś w 6 tygodniu ciąży. Musisz dodać dwa tygodnie. Dla mnie to jest dziwne i trochę bez sensu, ale prawda jest taka, że moment zapłodnienia to początek 3tyg. ciąży.
-
nick nieaktualny
-