Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia
Ooo to fajno
My jak wróciliśmy kolo 17 to upiekłam pizze urodzinową, spacer na cmentarz wieczorkiem i potem wpadli znajomi na świetowanie. Nie obyło sie bez zgrzytów i jeden wylanej szklanki drinka na płeć męską
A wczoraj spaliśmy prawie do 11.30... Mój wstał po 12 i pojechał na mecz o 13. Wrócił pijany przed 17 (taaaki długi mecz grali), zrobiłam sobie frytki i w sumie tyle...
Bez rewelacji
My sie już chyba wypaliliśmy hehe
Dzisiaj mechanik ma zobaczyć tę skrzynię.. ciekawe na ile to wyceni..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 10:31
-
No to wesoło mieliście
My wczoraj spaliśmy do 10 tzn. ja wstałam o 10 mój ok 12 i przeleżelismy cały dzień oglądając filmy (ja w końcu na którymś zasnęłam )
A ten striptiz to pierwszy raz zrobił Tzn. tak w całości pierwszy raz Moja mina była bezcenna -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki:)
monia91 wrote:No to faktycznie bezpieczna podróż.
Po cmentarzu wypiłam z siostra winko ( w sumie to zaczelysmy do obiadu) i wróciliśmy do domu. A wieczorkiem miałam striptiz w wykonaniu mojego
O..... Monia to jak ty go zachęciłaś?? Mój jako nie chce się przełamać...;)chyba że po pijaku tak mówił
My ostatnio po takiej przerwie po raz pierwszy bo taką chcice ostatnio miałam że aż zbereźne sny mi się śniły:) ale powiem Wam że chyba jednak stres, z mojej strony zrobił swoje, mojemu było bardzo dobrze ale mi....szkoda gadać nawet nie doszłam:( a po wszystkim to jakoś macica mnie bolała i chyba nadal nie będę miała ochoty boje się o maleństwo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFuturemama, ja wczoraj przed 22 się połozylam i dzisiaj się nawet wyspałam
a w ndz to taki wypadek jednorazowy bo takto też wstaje o 8, 9 i do 10 to sobie leże.. jak się czasem zdarzyło upić w sobote to mogłam spac w ndz do południa a tak to to raczej nie... OBIAD wzywa
Truskaweczka, witaj kochana
Moim zdaniem jak z dzidzią wszystko ok i ginekolog nic nie mówił, to dzidziusiowi nic się nie powinno stać i nie ma sie co bać ono tam jest dobrze zabezpieczone
moja znajoma całą ciąże się kochała z chłopakiem i w porządku wszystko było nawet mówi, że dzięki temu, że uprawiała sex to miała bardzo łatwy poród
i mnie też się zdarzało, choć mnie bardziej bolało w trakcie ale nie wiem czemu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 11:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny