Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo Skończyła mi się miesiączka 3 dni trwała, czwarty to takie bardziej spore plamienie, wkładki by wystarczyły. Nie wiem co się u mnie zmienia, ale zawsze, od samego początku okresy trwały u mnie 6-7 dni, to była najbardziej regularna rzecz w moim cyklu Zrobiłam wczoraj jeszcze sikańca, bo zdarzają się ciąże pomimo krwawienia a'la okresowego, ale negatywny. Moje cykle mocno się zmieniają, myślicie, że to Clo tak może działać?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo sama, sama... Kiedyś miałam tu koleżankę, która mnie "przeuczała" ale została przeniesiona (ona na umowie zlecenie była) i teraz sama.
Jest tu jeszcze taki gościu ze mną (starszy) ale on siedzi w innym pokoju, albo na zwolnieniu, albo lata po budynku i przeważnie stęka albo ma zboczone teksty.
Przydała by sie jakaś osoba na ploty!
Cześć Sigma
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaa no właśnie
Gdyby
Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem
Jak to mój powiada
muszę się pocieszyć Internetowym kontaktem z Wami
Czas szybciej płynie
Ciekawa jestem czy kogoś mi przyślą tu na przyuczenie bo jakby nie patrzeć zostało mi 1,5 miesiąca... a może mnie zatrudnia
Byłoby wspaniaaale
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia - nie z rana, wieczorem, ale kurde bez jaj, po takim czasie jakby była ciąża, to byłyby mocne 2 krechy nawet w środku nocy, więc ciąży nie ma. Mam nadzieję, że krótszy okres zwiastuje w końcu szybszą owulację właśnie idę popić dong quaia mlekiem w tej "intencji" ))
-
nick nieaktualny