X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Początkujące:)
Odpowiedz

Początkujące:)

Oceń ten wątek:
  • CaneCorso Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny, czy jest jakas poczatkujaca w wieku 32 lat? Oprocz mnie, oczywiscie :-)

3i49zbmhdvaalxch.png
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć CaneCorso ;)Witamy w początkujących:)

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć CaneCorso :)

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć CaneCorso :)

Monia - nie było cienia na teście, nic? Nie chce mi się wierzyć przy Twoich pięknych tempkach!

• monia91 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic :( Jedynie na którym była jakaś kreska to ten z 16 września, ale tamten chyba zepsuty był. Może testy sikane nie sa dla mnie ? :P A może nie ma fasolki.

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj jeszcze trochę, jak nie przyjdzie @ to powtórz za kilka dni :) Jak wyglądały Twoje poprzednie cykle jak chodzi o tempkę w fazie lutealnej? często zdarza Ci się, że @ się spóźnia?

• monia91 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze były w terminie i zawsze rano. Nie było żadnych stresów itp wiec nie wiem. Co do temperatury to nigdy nie była tak wysoka :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 13:57

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny, wiem, że zwariowałam już do reszty, ale wejdźcie proszę do mojego pamiętnika i zobaczcie ostatni wpis, skomentujcie co widzicie, czy mam omamy czy kurwa nie :P nie chcę tu wklejać fot, żeby nie spamować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia - to trzymam jeszcze kciuki :) niektórym testy nie wychodzą aż do kilku dni po terminie @ :) a spróbuj może z testem o czułości 10 mIU/ml? Np. pepino (są w tesco) albo acon utra czuły?

• monia91 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma coś tam jest. Ten co robiłam jako pierwszy miał czułość 10 i na nim było widać dwie kreski.

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeech no właśnie też mi się zdaje, że coś tam widzę - albo mam już omamy.
    Czytam właśnie o budowie testów ciążowych, podobno odczynnik nie może zareagować, jeśli w moczu nie ma HCG. Na tym teście, który podrasowałam programem, nie ma widocznej drugiej kreski gołym okiem, ale z boku (tzn. na samej jego krawędzi) jest lekko różowa kropka, jakby w głębszej warstwie papieru. Nie wiem jak to opisać, a nie jestem w stanie tego uchwycić aparatem.

Monia, to zrób jeszcze raz może taki o czułości 10? Skoro na nim były ||, a na 25-tkach nie było ;>

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 14:15

• monia91 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro może na betę skocze będzie pewne juz.

Toxey lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, dobry pomysł :) Nadal trzymam kciuki, że może jednak coś... :)

• lilirose Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim :) co słychać?

Sigma, coś tam widać, może powtórz test? :) my już po weselisku, odpoczywamy i planujemy najbliższe miesiące :)

Toxey, głowa do góry, następny cykl będzie Twój :)

Toxey lubi tę wiadomość

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • asiun Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma, ja coś tam widzę ;) nakręcać się nie możesz, ale jak ja u siebie zobaczyłabym taki cień cienia cienia :D to coś już bym podejrzewała ;)

Kurcze ostatnio jakaś płaczliwa jestem, w dodatku mąż dziś mi powiedział, że zrobiłam się oschła i niemiła :/...

preg.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :) ja właśnie przygotowałam obiad na jutro, a teraz będę spędzała samotnie popołudnie bo mąż w pracy...

Toxey nie martw się, może nie będzie tak źle, a nawet jeśli to u mnie w pracy jest kobieta, która będąc w pierwszej ciąży miała coś na jajniku (nie pamiętam już co dokładnie), faszerowali ją różnymi lekami co miało negatywny wpływ na dziecko, jak tylko urodziła to miała operację i wycięli jej ten jajnik informując jednocześnie, że już więcej nie będzie miała dzieci... I jak się okazało, z jednym jajnikiem urodziła jeszcze trójkę ;) więc wszystko się da! trzeba tylko pozytywnie myśleć ;)

monia91 coś mi się wydaje, że się udało ;) Trzymam kciuki!

Sigma za Ciebie też bo na tym zdjęciu też jakbym widziała jakiś cień cienia ;) powtórz test jutro czy za 2 dni... może będzie wyraźniejsza kreska ;)

• monia91 Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma ja za Ciebie tez trzymam kciuki. Mam nadzieję, że nam się udało :).
    Estrella nie dziękuję.

20140607580117.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 21 września 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Dobra dziewczyny, wiem, że zwariowałam już do reszty, ale wejdźcie proszę do mojego pamiętnika i zobaczcie ostatni wpis, skomentujcie co widzicie, czy mam omamy czy kurwa nie :P nie chcę tu wklejać fot, żeby nie spamować.
    Ja widze :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • qska Przyjaciółka

Wysłany: 21 września 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:

Kurcze, ja też bym świrowała. Przecież widać że coś tam jest.
    Koniecznie powtórz test.
    Trzymam kciuki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 18:15

8599hqvkfbce0bon.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie kurka... coś widać, ale nie gołym okiem :P
    jutro z rana powtórzę, ale pewnie potrzeba kilku dni jeszcze, żeby wynik był pewny, obojętne czy negatyw czy pozytyw.

no i jak to możliwe, żeby dzisiaj był cień kreski, skoro w piątek beta była negatywna? hmm? ;> jest to możliwe?

p.s. mam objawy pmsu, permanentny wkurw na wszystko i skurcze w podbrzuszu ;/ ale plamienia nie ma ani @, jeszcze do nich czas. pożyjemy, zobaczymy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 18:58

‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ