Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEeech no właśnie też mi się zdaje, że coś tam widzę - albo mam już omamy.
Czytam właśnie o budowie testów ciążowych, podobno odczynnik nie może zareagować, jeśli w moczu nie ma HCG. Na tym teście, który podrasowałam programem, nie ma widocznej drugiej kreski gołym okiem, ale z boku (tzn. na samej jego krawędzi) jest lekko różowa kropka, jakby w głębszej warstwie papieru. Nie wiem jak to opisać, a nie jestem w stanie tego uchwycić aparatem.
Monia, to zrób jeszcze raz może taki o czułości 10? Skoro na nim były ||, a na 25-tkach nie było ;>Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 14:15
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim co słychać?
Sigma, coś tam widać, może powtórz test? my już po weselisku, odpoczywamy i planujemy najbliższe miesiące
Toxey, głowa do góry, następny cykl będzie Twój
Toxey lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim ja właśnie przygotowałam obiad na jutro, a teraz będę spędzała samotnie popołudnie bo mąż w pracy...
Toxey nie martw się, może nie będzie tak źle, a nawet jeśli to u mnie w pracy jest kobieta, która będąc w pierwszej ciąży miała coś na jajniku (nie pamiętam już co dokładnie), faszerowali ją różnymi lekami co miało negatywny wpływ na dziecko, jak tylko urodziła to miała operację i wycięli jej ten jajnik informując jednocześnie, że już więcej nie będzie miała dzieci... I jak się okazało, z jednym jajnikiem urodziła jeszcze trójkę więc wszystko się da! trzeba tylko pozytywnie myśleć
monia91 coś mi się wydaje, że się udało Trzymam kciuki!
Sigma za Ciebie też bo na tym zdjęciu też jakbym widziała jakiś cień cienia powtórz test jutro czy za 2 dni... może będzie wyraźniejsza kreska -
Sigma wrote:Dobra dziewczyny, wiem, że zwariowałam już do reszty, ale wejdźcie proszę do mojego pamiętnika i zobaczcie ostatni wpis, skomentujcie co widzicie, czy mam omamy czy kurwa nie nie chcę tu wklejać fot, żeby nie spamować.
Kurcze, ja też bym świrowała. Przecież widać że coś tam jest.
Koniecznie powtórz test.
Trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 18:15
-
nick nieaktualnyNo właśnie kurka... coś widać, ale nie gołym okiem
jutro z rana powtórzę, ale pewnie potrzeba kilku dni jeszcze, żeby wynik był pewny, obojętne czy negatyw czy pozytyw.
no i jak to możliwe, żeby dzisiaj był cień kreski, skoro w piątek beta była negatywna? hmm? ;> jest to możliwe?
p.s. mam objawy pmsu, permanentny wkurw na wszystko i skurcze w podbrzuszu ;/ ale plamienia nie ma ani @, jeszcze do nich czas. pożyjemy, zobaczymy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 18:58