Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olusia nic mi nie mów o meczu Ten mój wrócił zmęczony, ale nie nie położy się spać. Nie miał siły jeść ani się umyć ale przed laptopem ma siłę siedzieć. Chciałam sobie mecz obejrzeć,ale komp się zawiesił ten siedzi przed laptopem a mi został tel
olusia24 lubi tę wiadomość
-
Aż chce mi się powiedziec kurwa mac! Mezczyzni naprawde sa z marsa. Ciagle slysze ze moje @ sa nie do zniesienia. Kurna ja sie nie prosilam byc dziewczynka. Mialam byc Gracjanem wyszla Olusia. Nie wytrzymalam i powiedzialam ze ma sobie chopaka znalezc skoro mu sie pasuje:-/ gej party niech sobie zrobia a mi ma dac spokoj. Wiem ze podczas @ jestem okropna ale po 3 latach zwiazku oczekuje zrozumienia. Do cholery jasnej! Duzo oczekuje???
monia91, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolusia do mojego po ponad 7 latach nadal nie dotarło, więc nie spodziewaj się zbyt wiele.
dla niego to oczywiste, że zajdę w ciąże, nie rozumie, że mam trzy miesiące, przez tą cholerną endometrioze, gdzie jeden już właśnie minął i czuje się jak bezpłodny nieudacznik, który nie da mu dzieci... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj jest za to tak pewny siebie ze stwierdzil ze jak 2 lata temu zaszlam nie chcacy za pierwszym.razem to teraz tez zajde i bardzo zdziwiony ze przyjechal a ja okres i wkurwa mam. Faceci s nie reformowalni mysla ze hop siup i dziecko bedzie a my mamy mierzyc temperature pilnowac owulacji i modlic sie zeby @ nie przyszla. A potem wypomna ze chcieli syna nie corka itp. Zabije go dzisiaj
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToxey, też mam endometrioze. W lipcu wycięli mi torbiel endometrialna i wiele ognisk endometriozy w miednicy mniejszej. Gino stwierdził że zaraz po zagojeniu sie mam sie starać o dziecko bo t zatrzyma chorobe. 1 cykl miałbyć strzałem w 10 ale nie był. Za to w 2 wzielismy sie ostro do pracy. Zobaczymy za kilka dni beda rezultaty
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny