Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć kochane
Wczoraj wódeczka mnie rozluźniła trochę, wyspałam się dzisiaj i tak sobie pomyślałam, że może jeszcze ten cykl faktycznie nie jest stracony. Cycki nadal bolą, tempka w górze - chociaż przez chorobę jest zakłócona. No ale może faktycznie jeszcze jest jakaś nadzieja. Nie chcę sobie nic obiecywać, ale zobaczymy. -
nick nieaktualnyW 7, jeśli dobrze oznaczyłam owu - w sobotę byłam ok. kilkanaście godzin po niej, więc za do przyjmuję piątek.
p.s. Bo to było tak:
W sobotę o 13.30 potwierdzona owu ze śladem płynu w zatoce douglasa - ten płyn utrzymuje się od kilku do kilkunastu godzin po owu. Ale w nocy z piątku na sobotę bardzo bolały mnie jajniki, pulsowały i generalnie wtedy czułam, że mogła być owu, także myślę, że wtedy była.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 19:33
-
nick nieaktualnyNo to jest ten graniczny okres, kiedy już by mogło coś wyjść, ale jeszcze nie musi.
Właśnie przeglądam ciązowe wykresy dziewczyn z PCOS, jedna z nich miała negatywną betę w 12dpo! A była ciąża, potwierdziła się dopiero kilka dni później. Więc dobra, będę "nadziejna" ael tylko trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 20:03
Aka81, Anutka, monia91 lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:No to jest ten graniczny okres, kiedy już by mogło coś wyjść, ale jeszcze nie musi.
Właśnie przeglądam ciązowe wykresy dziewczyn z PCOS, jedna z nich miała negatywną betę w 12dpo! A była ciąża, potwierdziła się dopiero kilka dni później. Więc dobra, będę "nadziejna" ael tylko trochę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia, nie chcę się przekomarzać, ale ja uważam, że Twoje testowanie jest za późno Dawno bym już test zrobiła i pewnie byłby +!!! Masz 17-ty dzień wyższej temperatury, przy 18 dniach i więcej ciąża jest już pewna. Na co jeszcze czekać?...
monia91, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wisielczy humor:-( @ mnie dzisiaj rozwalila psychicznie i fizycznie. 12h pracy. Poklocona z moim D. Chciaz polska prowadzi 2-0 z niemcami... mam dosc. Po dzisiejszej klotni chyba nie mam ochoty na dziecko:-( wszystko do dupy!!!!!
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny