Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To na zdrowieMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Toxey, dobrej nocy
Dziewczyny, z miłą chęcią dołączyłabym z winkiem, ale dziś stopuję, bo jutro czeka mnie całonocna popijawa i chcę być w formie Choć pewnie i tak skończy się na paru drinkach, nie ma co przesadzać podczas @.
Monia, Twój będzie jeszcze wrzesień, coś tak czuję Ale w razie czego masz miejscówkę w październikuSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
lilirose wrote:Toxey, dobrej nocy
Dziewczyny, z miłą chęcią dołączyłabym z winkiem, ale dziś stopuję, bo jutro czeka mnie całonocna popijawa i chcę być w formie Choć pewnie i tak skończy się na paru drinkach, nie ma co przesadzać podczas @.
Monia, Twój będzie jeszcze wrzesień, coś tak czuję Ale w razie czego masz miejscówkę w październiku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc wszystkie starające;)
Siedze w szkole na zajęciach, kończe technikum zaoczne. Stwierdziła że inżynier to za mało;) Zdziwiłam się dzisiaj bo wyszło że owulke miałam w 13 dc, a cykle mam co 29-30 dni. Ale był skok trmpki, testy dodatnie i śluz. A wg statystyk poeinnam ją mieć między 16 a 18 dniem. Ciekawe czx będzie to szczęśliwy cykl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny