Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sigma wrote:No, siknę na test jeszcze w okolicach spodziewanej @, ale nie liczę na pozytyw serio, przeczucie mam, że nie wyszło.
-
estrella wrote:A ja właśnie chętnie bym otworzyła wino i się odprężyła... ale nie wiem czy to nie zaszkodzi ewentualnej fasolce... może gdzieś tam jednak jest chociaż to prawdopodobnie jakiś 5 dpo więc raczej jeszcze się nie zagnieździła nawet...
estrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Swoją drogą to uwielbiam wino, nie wyobrażam sobie sobotniego jesiennego zimnego wieczoru bez lampki dobrego wina do kolacji lub po niej. W lipcu byłam na Węgrzech i przywiozłam 38 butelek wina!! z tego może 5 rozdałam, mam duży zapas na prawdę dobrych win! ahh są minusy macieżyństwa;)
-
nick nieaktualnyolusia24 wrote:dziewczyny napijmy się wina bo to może ostatni kieliszek i następny będzie dopiero za ok 18 miesięcy:) chyba dałam wystarczający powód;)
święte słowa dziś dajemy sobie luz i pijemy a ja powiedziałam dziś mężowi, że wino niby dobrze działa na endometrium... a On do mnie... napijmy się, żeby Twoja macica miała się dobrze... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny