Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
A ktoś może ma jakiś polecany żel? Co prawda przy owulacji nie jest mi potrzebny, bo wtedy nawet bez mocnego podniecenia mam płodny śluz. Ale pomiędzy już by się przydał.
Domi_naturelover widzę, że kształtuje się już fajny plan działania Podjadaj jeszcze migdały na endo.
Jeszcze zabłądziłam w starych wątkach i znalazłam taki zielarski. To dużo dziewczyn w II fazie też poleca picie pokrzywy na proga -
Patka123 wrote:A ktoś może ma jakiś polecany żel? Co prawda przy owulacji nie jest mi potrzebny, bo wtedy nawet bez mocnego podniecenia mam płodny śluz. Ale pomiędzy już by się przydał.
Domi_naturelover widzę, że kształtuje się już fajny plan działania Podjadaj jeszcze migdały na endo.
Jeszcze zabłądziłam w starych wątkach i znalazłam taki zielarski. To dużo dziewczyn w II fazie też poleca picie pokrzywy na proga
Nati przed chwilą wrzuciła 😉 a jak taki prostaraniowy to conceive plus.Patka123 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta
-
KaJa wrote:Możliwe, że to spadek implantacyjny. U mnie też było późne zagnieżdżenie właśnie ok 9-10 dpo. Zobaczysz jak będzie jutro z temperaturą😊
Jak będzie dalej spadać już do @ to dostaniesz w następnym cyklu np duphaston i też będzie dobrze ✊
Kciuki dziewczyny za bety i testowanie🍀😊
Dzięki za pocieszenie
Biorę duphaston w tym cyklu
Mam dziś dentystę, w ciąży pewnie nie jestem wiec idę normanow leczyć zeby -
Blondyna.B wrote:Jutro przyjdą nowe testy - zobaczymy czy rzeczywiście coś jest na rzeczy. Moja głowa wypiera tą myśl o ciąży 😅
Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
AniMka wrote:Ja też jednak sisi zrobiłam, niestety w tym przypadku mój wytrzeszcz oczu nie pomaga tylko biel aż razi 😕
Eh, nie lubię...15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Natomiast przyszłam z takim pytaniem, czy Was czasami boli po stosunku? Niektóre pozycje w zależności od dnia cyklu są dla mnie bolesne . I doszłam do tego, że to boli uderzana szyjka macicy, bo zależy jak jest ułożona.
Wiecie od czasu starań czasami sex jest ciut na siłę. I chyba nie byłam do końca przygotowana. I przedwczoraj po stosunku właśnie zaczęło boleć mnie podbrzusze. Trzyma tak trochę jeszcze dziś. I nie wiem co z tym fantem zrobić... cytologię rok temu robiłam i było ok. Na usg też nic nie widać.
Mam dokładnie tak samo w zależności od dnia cyklu. Przed owu mogę w każdej pozycji a po owu już nie w każdej 🤷 -
Blondyna ja tam widzę cień kreseczki więc trzymam kciuki 🙃😘😘😘
Blondyna.B lubi tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Dziękuję dziewczyny za wsparcie! ❤️
Cieszy mnie to, że faktycznie coś będziemy działać, a nie bujam się bez planu. Jest to co prawda frustrujące, bo nie mamy nawet póki co tego startu jakim jest owulacja Ale może stymulacja nam da jakiś efekt, oby!
Jeśli chodzi o migdały - to tak, zajadam ładnie
Wczorajszy wieczór wyglądał tak, że oglądaliśmy Wiedźmina, ja zajadałam migdały popijając winem, a mój 💁🏼♂️ mi prawie płakał, że go tylko drażnię tym winem i mam się odsunąć 😂❤️ (poprawiamy parametry nasienia, więc abstynencja).
No biedny chłop, ale jak już się uda, to to ja będę dłuuugo abstynentką, a on sobie nadrobi 😂DeLaCruz, Lexia, Aneta2506 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Lexia wrote:Dzięki Nati 👌🏻 my żel mamy w szufladzie, ale znów z żelem jest aż za ślisko 🤦🏼♀️ i w ogóle ten żel potem jest wszędzie 😅 wiadomo, jak się chce, a nie ma warunków, to go wyciągamy, bo co to za przyjemność się odzierać. Ale jednak co naturalne, to naturalne...
My za to zawsze z żelem 🤪 Fertilsafe. Mi jest przyjemniej, poszaleć można bardziej 😉💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
AniMka wrote:Ja też jednak sisi zrobiłam, niestety w tym przypadku mój wytrzeszcz oczu nie pomaga tylko biel aż razi 😕💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Blondyna.B wrote:Może rzeczywiście za mocno ocierał o szyjkę. Ja np tego nie lubię i zawsze mówię żeby zmienił ruch. Raz mnie "uwiera" a innym razem już nie i to w tej samej pozycji. Mimo że mam bardzo mocne przodozgięcie to czuję jak właśnie na szyjkę trafia.
No i odpowiednie nawilżenie to podstawa - są żele przy staraniach podobno i pomocne ☺️
Mam podobnie. Jak w szyjkę trafi to mam wrażenie ze mi przez pępek wyjdzie 😱 na szczęście wie już o co chodzi i zmienia wtedy kąt 🤭💙 2014
❤️ 2016
-
Lexia wrote:Nati przed chwilą wrzuciła 😉 a jak taki prostaraniowy to conceive plus.
Polecacie jeszcze jakiś staraniowy?💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Patka123 wrote:A ktoś może ma jakiś polecany żel? Co prawda przy owulacji nie jest mi potrzebny, bo wtedy nawet bez mocnego podniecenia mam płodny śluz. Ale pomiędzy już by się przydał.
Jeszcze zabłądziłam w starych wątkach i znalazłam taki zielarski. To dużo dziewczyn w II fazie też poleca picie pokrzywy na proga
Dla mnie najlepszy Fertilsafe plus. Bardzo naturalny i nie wysycha jak inne.Patka123 lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
-
Domi_naturelover wrote:Dziękuję dziewczyny za wsparcie! ❤️
Cieszy mnie to, że faktycznie coś będziemy działać, a nie bujam się bez planu. Jest to co prawda frustrujące, bo nie mamy nawet póki co tego startu jakim jest owulacja Ale może stymulacja nam da jakiś efekt, oby!
Jeśli chodzi o migdały - to tak, zajadam ładnie
Wczorajszy wieczór wyglądał tak, że oglądaliśmy Wiedźmina, ja zajadałam migdały popijając winem, a mój 💁🏼♂️ mi prawie płakał, że go tylko drażnię tym winem i mam się odsunąć 😂❤️ (poprawiamy parametry nasienia, więc abstynencja).
No biedny chłop, ale jak już się uda, to to ja będę dłuuugo abstynentką, a on sobie nadrobi 😂
Haha dokładnie, musisz się winkiem nacieszyć, bo potem już długo nie 😉Domi_naturelover lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
-
DeLaCruz, na która masz wizytę w czwartek? ☺15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Również używam fertilsafe plis i jestem bardzo zadowolona- u mnie zawsze gorzej ze śluzem po owulce 😜☺️😲
Dziewczyny 💕
Dziś proszę za trzymanie kciuków✊✊, jadę z Mężem pierwszy raz na wizytę do jego Androloga ( przez to że żylaki ma i na prawym jądrze). Chcemy usłyszeć sprawny plan działania i ewentualnie co mamy jeszcze zbadać ☺️
Miłego dnia!Lexia, Blondyna.B, Domi_naturelover, Aneta2506, 910608, Kira, Ani0nka, Ancalime, milam, MMimi lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Gwiazdeczka 93 wrote:Domi_naturelover najważniejsze, że plan jest i możecie się go trzymać krok po kroku a niedługo zobaczysz ⏸️ bardzo w to wierzę 💕😘
Również używam fertilsafe plis i jestem bardzo zadowolona- u mnie zawsze gorzej ze śluzem po owulce 😜☺️😲
Dziewczyny 💕
Dziś proszę za trzymanie kciuków✊✊, jadę z Mężem pierwszy raz na wizytę do jego Androloga ( przez to że żylaki ma i na prawym jądrze). Chcemy usłyszeć sprawny plan działania i ewentualnie co mamy jeszcze zbadać ☺️
Miłego dnia!
Zaciskam mocno kciuki 🤞🏻🤞🏻🤞🏻Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta