Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
_Luna_ wrote:Już prenatalne? Ja dopiero mam skierowanie dostać. Ciąża wg usg masz taką samą jak wg om ?
Ja na prenatalne dopiero będę sie umawiać na wizycie 28.01 - Wszystko zależne od tego jak maluchy urosły.💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
nick nieaktualny
-
conte wrote:U nas wszystko ok, Dziudziulec mierzy 1.3cm, serduszko bije co najważniejsze wg usg młodszy o 2 dni
Kolejna wizyta 1.02 i jutro badania do zrobienia ufff...conte lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoktor nie chciał od razu mojego W wpuścić do gabinetu, powiedział, że najpierw zobaczymy czy wszystko ok i wtedy go zawoła. Troche się martwiłam. Ale jak powiedział, ze serduszko bije i pokazał nam je. Tłumaczył, że po covidzie mogło być różnie i jest zadowolony, że widać bijące serduszko więc kamień spadł mi z serca
Powiedział mojemu W, że za miesiąc bedzie już więcej do oglądania no i się rozochocił na wizyty ze mnąloveforever1 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, cieszę się, że wreszcie ⏸ zaczęły się pojawiać. Oby tak dalej ✊✊
Ciężaróweczki, widzę, że macie z zaparciami tak samo jak ja miałam w 1 trymestrze. Mój narzeczony jest technikiem żywienia i wiecie co, zamiast polecanego błonnika kazał mi jeść kiszone ogórki 😅 i pomogło od razu. Spróbujcie 😉 -
nick nieaktualnyJa nie mam problemu z zaparciami, bardziej z sokami żołądkowymi i refluksem.
Lekarz dziś kazał brać coś na zobojętnienie kwasów. No i luteina do końca 1 trymestru. Z witamin dał Pueria uno, prenatal DHA i Estabion mama. Z uwagi na bakterie mam powtórzyć posiew. Przy ZUM Femisept uro. -