Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziewczyny podzielę się z wami czymś fajnym .. po cb która zdarzyła się w połowie grudnia 🥺 zaczęłam nowy cykl.. 8dni okresu i plamienia .. wczoraj 10dpo domniemanej bo z testu owu wyszło 10 dni ale po temp raczej 8dni po owu wyszła wyraźną druga kreska .. poleciałam na betę i niespodzianką jest beta 20.50.. jutro powtórka sprawdzić jak wzrasta.. także może tym razem ta fasolka zostanie na dłużej w brzuszku 😊😊
Kira, Magdak, _Luna_, Lexia, Ancalime, loveforever1, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Madżi88 wrote:A ja dziewczyny podzielę się z wami czymś fajnym .. po cb która zdarzyła się w połowie grudnia 🥺 zaczęłam nowy cykl.. 8dni okresu i plamienia .. wczoraj 10dpo domniemanej bo z testu owu wyszło 10 dni ale po temp raczej 8dni po owu wyszła wyraźną druga kreska .. poleciałam na betę i niespodzianką jest beta 20.50.. jutro powtórka sprawdzić jak wzrasta.. także może tym razem ta fasolka zostanie na dłużej w brzuszku 😊😊
Wróciłam po dłuższej przerwie, a tu od razu taka dobra wiadomość 😊 Wspaniale, trzymam mocne kciuki, aby fasolka została na 9msc 💚
Ja za to mam takie mdłości, że dziś już po ścianach chodzę bo nie wiem co ze sobą zrobić. I jutro mam kolejne usg 🥰Lexia lubi tę wiadomość
-
Madżi88 wrote:A ja dziewczyny podzielę się z wami czymś fajnym .. po cb która zdarzyła się w połowie grudnia 🥺 zaczęłam nowy cykl.. 8dni okresu i plamienia .. wczoraj 10dpo domniemanej bo z testu owu wyszło 10 dni ale po temp raczej 8dni po owu wyszła wyraźną druga kreska .. poleciałam na betę i niespodzianką jest beta 20.50.. jutro powtórka sprawdzić jak wzrasta.. także może tym razem ta fasolka zostanie na dłużej w brzuszku 😊😊
Cudownie !!! Trzymam kciuki i nie puszczam ✊😂 -
a.ky.ska wrote:Ja wczoraj byłam ba pierwsze wizycie 😊
Okazało się, że maluszki są dwa 🤯🥳💕
👶 1,99 cm z bijącym serduszkiem ❤
👶 1,92 cm z bijącym serduszkiem ❤
Do tej pory nie potrafię w to uwierzyć 😊
Wooow ale niespodzianka! Podwójne gratulacje 🎉a.ky.ska lubi tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Wow!!! Gratulacje!
Ja zaczynam przyszły cykl z CLO, może on coś da, widzę że u Ciebie zadziałał świetnie 😃❤️
U mnie clo na pewno pomogło ponieważ wcześniej sporadycznie miałam swoje owulacje. Do tego metformina i dieta o niskim ig 😊
Wczoraj zrobiłam wywiad w rodzinie i okazało się, że pojawiały sie bliźniaki dwie linie niżej 😊
Trzymam mocno kciuki 🍀💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
Madżi88 wrote:https://zapodaj.net/7ab8ae0d42fe2.jpg.html
U mnie dziś tak.. jest wyraźniejsza kreska .. czekam na pobranie krwi i potem do 15 na wyniki.. trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki! Daj znać koniecznie po wynikach 😊✊✊💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
Zaciążone dziewczyny, chodźcie na sierpniówki na fiolet 😉 brakuje Was tam! 😘
a.ky.ska, Kira lubią tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
06.11.24: wizyta
-
Cześć dziewczyny! Dołączam do Was, od 6 miesięcy staraliśmy się z mężem o pierwsze dziecko ( ja 27 lat, mąż 29) Brałam dopochwowo luteinę 2x1 ponieważ miałam bardzo nieregularne cykle, do tego przez 2 cykle byłam stymulowana CLO, udało się w drugim cyklu, 4 testy ciążowe pozytywne 😁 we wtorek 11go mam wizytę u ginekologa, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze z moich obliczeń zaczął się 6 tydzień, odczuwam zmęczenie, mogłabym cały czas spać i zdarzają się bóle podbrzusza podobne jak przed miesiączką ale czytałam że tak może być w I trymestrze
a.ky.ska, Lexia, Kira, loveforever1 lubią tę wiadomość
-
Kira wrote:Rozkminię to wieczorem 😁
A to z aplikacji się wchodzi czy ze strony tylko można?
Fioletowa strona tylko przez stronę internetową... Niestety, nie ma aplikacji ale coś czytałam że ma się to zmienić...
Conte, jak zdrówko?15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Conte, jak zdrówko?
Wizyta dopiero 18.01 😤 to jest ajwieksza kara dla mnie 😪 -
a.ky.ska wrote:U mnie clo na pewno pomogło ponieważ wcześniej sporadycznie miałam swoje owulacje. Do tego metformina i dieta o niskim ig 😊
Wczoraj zrobiłam wywiad w rodzinie i okazało się, że pojawiały sie bliźniaki dwie linie niżej 😊
Trzymam mocno kciuki 🍀
Co do bliźniaków - u mnie w rodzinie brak, ale przy CLO często więcej niż 1 pęcherzyk pęka, więc może z tego coś wyjdzie 😁
conte wrote:Szlag mnie trafia już 😅 nikt nas nie kontroluje więc dziś musiałam wyjść wyjść apteki po luteine. Ogólnie czuje się już dobrze, już jest wszystko ok, karat🤧 tylko mnie męczy.
Wizyta dopiero 18.01 😤 to jest ajwieksza kara dla mnie 😪💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
conte wrote:Szlag mnie trafia już 😅 nikt nas nie kontroluje więc dziś musiałam wyjść wyjść apteki po luteine. Ogólnie czuje się już dobrze, już jest wszystko ok, karat🤧 tylko mnie męczy.
Wizyta dopiero 18.01 😤 to jest ajwieksza kara dla mnie 😪
Ale ile centymetrów do kochania już tego 18.01. zobaczysz ☺😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2022, 22:50
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
nick nieaktualnyO ile wszystko jest ok. Trochę się martwie bo pierwsze usg juz powinnam mieć za sobą a tak nie wiem, na co się nastawiać. Nie mam żadnych dolegliwości... brzuch mnie tylko czasem pobolewa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2022, 12:09
-
Conte mam tak samo, piersi bolały mnie bardziej przed okresem niż tera jedynie są większe a brzuch czasem zaboli z lewej czasem z prawej ale pewnie gdybym nie wiedziała że to ciąża to nie zwróciłabym na to uwagi. Trzymaj się i nie martw na pewno wszystko będzie dobrze
conte lubi tę wiadomość
🩷 16.08.2022 👱♀️ -
_Luna_ wrote:Conte mam tak samo, piersi bolały mnie bardziej przed okresem niż tera jedynie są większe a brzuch czasem zaboli z lewej czasem z prawej ale pewnie gdybym nie wiedziała że to ciąża to nie zwróciłabym na to uwagi. Trzymaj się i nie martw na pewno wszystko będzie dobrze
-
Madżi88 wrote:Mam pytanie a powtarzałas betę?? W środę miałam 20.50 w piątek prawie 90 i nie wiem czy powtarzać betę czy dopiero iść przed wizytą u lekarza 19stycznia ??
Tak jak w stopce a potem 22 dzień przed wizytą robiłam sobie morfologie i progesteron i betę ale lekarz stwierdził że po co mi tyle tego ale wiesz jak to z nami... wczoraj byłam na badaniach znowu mocz, morfologia klika innych, progesteron i oczywiście przed wejściem mowilam że już nie zrobię bety żeby się nie stresować ale dopowiedziałam pani, że beta też 🙈 wyniki wzglednie ok choć morfologia mi się rozjechała. Myślę wiec że poczekaj przed wizytą zrób morfologie, mocz i proga No i jak będziesz chciała to betę🩷 16.08.2022 👱♀️