Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdak wrote:Wspolczuje, ja dlatego mieszkam w UK, tutejszy rzad tez nie jest najlepszy, ale przynajmniej nie tak komiczny jak w PL!
Wedlug mnie najgorszy jest tutejszy nhs, ktory nie raz mnie negatywnie zaskoczyl, ale tak to dobrze sie tutaj zyje. -
nick nieaktualnyBuBu90 wrote:Jeżeli jesteś szczepiona to nie musisz mieć kwarantanny jeśli Ty masz test negatywny 😊 życzę Ci tego z całego serca ❤️ ale jeśli będziesz mieć negatyw to najlepiej dla Twojej ciąży by było jakbyście na tych kilka dni zamieszkali osobno w miarę możliwości 😊 będzie dobrze 🤞
-
Ja miałam wczoraj szkolenie odnośnie płac w nowym ładzie. I powiem Wam, że do tej pory mam głowę pełno myśli 🤯 I to prawda, że im się więcej zarabia tym się mniej dostanie 🤦♀️🤦♀️ tragedia po prostu. Niby dali to ulgę klasy średniej ale dużo nie ratuje. Ciężko jest mi cokolwiek komukolwiek doradzić bo nie wiadomo jak to będzie wszystko wyglądać w praktyce. Mój mąż pracuje w mundurowce i pewnie zrezygnuje z tej ulgi. To jest tragedia co się dzieje 😔
-
Milixx wrote:Ja miałam wczoraj szkolenie odnośnie płac w nowym ładzie. I powiem Wam, że do tej pory mam głowę pełno myśli 🤯 I to prawda, że im się więcej zarabia tym się mniej dostanie 🤦♀️🤦♀️ tragedia po prostu. Niby dali to ulgę klasy średniej ale dużo nie ratuje. Ciężko jest mi cokolwiek komukolwiek doradzić bo nie wiadomo jak to będzie wszystko wyglądać w praktyce. Mój mąż pracuje w mundurowce i pewnie zrezygnuje z tej ulgi. To jest tragedia co się dzieje 😔
Ja też mundurowka i zrezygnowałam z tej ulgi 😊Milixx lubi tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
nick nieaktualny
-
Domi_naturelover wrote:Raaany, oby wyszedł negatyw...
Dzisiaj dyskutowałam o tym Nowym Ładzie z moim 💁🏼♂️, który siedzi w kadrach i płacach, bo sama nie ogarniam jak wpływa to np. na mnie. Jesteś pewna z tą wypłatą niższą o kilka stów? Co z tą ulgą dla klasy średniej? Chyba, że już jesteś w tej najwyższej to faktycznie leci... :c W przypadku nauczycieli chyba też się sprawa komplikuje
Właśnie ja jestem nauczycielem, i przejrzałam swoje 3 paski wstecz i ja nie dostałam pomniejszonej wypłaty, ale niektórzy nauczyciele na tym samym stopniu awansu dostali i nie wiem od czego to zależy. -
nick nieaktualny
-
conte wrote:Tak, my zaszczepieni 2 dawkami. Narazie nie odczuwamy żadnych szczególnych dolegliwości. Ja typowo jak grupa, 3 dni gorączki a mój W nic, kaszel tylko.
To chociaż tyle w tym wszystkim dobrego, że łagodnie przechodzicieconte lubi tę wiadomość
-
conte wrote:Niestety, mam covida... ale skrócili mi kwarantannę do 13.01 więc znowu wizytę przekładam... 😭 mam tylko nadzieję, że covid nam nie zagrozi 🥺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2022, 20:10
conte lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Conte trzymaj się kochana :*
Ja po wczorajszej wizycie jestem spokojniejsza. Po horrorze na NFZ cieszyłam się z wizyty u mojej gin.
W badaniach wszystko prawidłowo.
Dzidzia jest, ma się dobrze, serduszko bije 162/min 💕
Wiek z miesiączki 7+1, ale z USG 7+6 i pewnie tego będziemy się trzymać bo miałam krótkie cykle.
Jest dobrze😍🥰
Teraz do zrobienia prenatalne 💖Lexia, a.ky.ska, Milixx, myszajda, Paulina666, conte, Agata97, Magdak, _Luna_, Kira, Ancalime lubią tę wiadomość
👱♀️32 💖👦38
⏸ w 4 cs
10.12 wyraźne ⏸😁
10.12 beta 246,0 mlU/ml🥰😍
13.12 beta 1257,0 mlU/ml 😍😍😍
22.12 pierwsza wizyta 🤞pęcherzyk 💖
30.12 wizyta NFZ - zło, wymazuję z pamięci
5.01 zarodek 15,4mm z serduszkiem 162/min 💖💖💖 -
Ja wczoraj byłam ba pierwsze wizycie 😊
Okazało się, że maluszki są dwa 🤯🥳💕
👶 1,99 cm z bijącym serduszkiem ❤
👶 1,92 cm z bijącym serduszkiem ❤
Do tej pory nie potrafię w to uwierzyć 😊Milixx, Kasik85, myszajda, Paulina666, conte, Agata97, Magdak, MMimi, Domi_naturelover, Lexia, Aneta2506, Jedna_z_Wielu, _Luna_, Wojcinka, Natka2, Malinka1989, Kira, milam, Ancalime lubią tę wiadomość
💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
a.ky.ska wrote:Ja wczoraj byłam ba pierwsze wizycie 😊
Do tej pory nie potrafię w to uwierzyć 😊
Woow kolejne bliźniaki na tym wątku😍
Gratuluje dziewczyny🍀
I dużo zdrówka dla chorych, niech szybko ten covid minie 🤞a.ky.ska lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
nick nieaktualny
-
Ja zaczynam przyszły cykl z CLO, może on coś da, widzę że u Ciebie zadziałał świetnie 😃❤️a.ky.ska lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Conte trzymaj się mocno i zdrowiej szybko. Z tego co widzę w otoczeniu, a mówię o kilkudziesięciu osobach już u mnie w pracy... To osoby zaszczepione na prawdę lekko i szybko przechodzą covid. Oby tak samo było u Ciebie 🤞😘
U mnie w domu niestety od wczoraj też covid męża męczyło wczoraj zmęczenie i ból gardła i pojechać w pracy szybko na PCR no i niestety wynik wyszedl pozytywny... Ja w pracy też wczoraj robiłam PCR i jak na razie nadal jestem negatywna. (Oby tak zostało! 🤞)
Niestety kwarantanna mnie teraz też obowiązuje więc siedzę zamknięta w domu z chorym mężem 🙈 on oczywiście ma swoją "izolatke" w pokoju gościnnym z własną łazienką i tylko jedzenie mu pod drzwi przynoszę 😅
Uważajcie na siebie dziewczyny bo ten nowy wariant, mimo że raczej nie przechodzi się go ciężko, to strasznie łatwo się zarazić -
nick nieaktualnyWojcinka wrote:Conte trzymaj się mocno i zdrowiej szybko. Z tego co widzę w otoczeniu, a mówię o kilkudziesięciu osobach już u mnie w pracy... To osoby zaszczepione na prawdę lekko i szybko przechodzą covid. Oby tak samo było u Ciebie 🤞😘
U mnie w domu niestety od wczoraj też covid męża męczyło wczoraj zmęczenie i ból gardła i pojechać w pracy szybko na PCR no i niestety wynik wyszedl pozytywny... Ja w pracy też wczoraj robiłam PCR i jak na razie nadal jestem negatywna. (Oby tak zostało! 🤞)
Niestety kwarantanna mnie teraz też obowiązuje więc siedzę zamknięta w domu z chorym mężem 🙈 on oczywiście ma swoją "izolatke" w pokoju gościnnym z własną łazienką i tylko jedzenie mu pod drzwi przynoszę 😅
Uważajcie na siebie dziewczyny bo ten nowy wariant, mimo że raczej nie przechodzi się go ciężko, to strasznie łatwo się zarazić
My kończymy właśnie oglądać pajeczyne a teściowa podstawiła nam dzis pod drzwi obiadek 😄 ale juz mnie coś trafią... Co innego móc siedzieć w domu a musieć 😐 -
Dziewczyny duuuzo zdrowia dla was i maluszków! 🥰a.ky.ska lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
a.ky.ska lubi tę wiadomość