X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
Odpowiedz

Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2022, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jestem po teleporadzie,przeciągnęłam zwolnienie do piątku i zrobiłam wymaz na covida. Trochę się martwię ale dopóki nie mam jakichś silnych bóli i krwawien to nie będę sobie nic wkręcać. Ginekolog mi napisał, że kłucia są normalne i niegroźne ale jak coś to mogę nospe wziąć i gdyby się pogarszało to dzwoń do niego.

• milam Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2022, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny, nie miał się kiedy ten covid przypałętac 😠
    Magda masz wyniki tej wczorajszej bety?

🧒 2013
    🧒 2016
    648f824a16.png
  • a.ky.ska Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2022, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jejku! Dziewczyny dużo zdrowia dla Was 😘

💑+😺
    11 cs - 2cs z CLO.
    3.12 - 12 dpo ⏸
    5.01 Dwa maluszki 🥰
    👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
    07.07.2022 (34+4)
    💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g
  • Domi_naturelover Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2022, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    conte wrote:
    Ja właśnie jestem po teleporadzie,przeciągnęłam zwolnienie do piątku i zrobiłam wymaz na covida. Trochę się martwię ale dopóki nie mam jakichś silnych bóli i krwawien to nie będę sobie nic wkręcać. Ginekolog mi napisał, że kłucia są normalne i niegroźne ale jak coś to mogę nospe wziąć i gdyby się pogarszało to dzwoń do niego.
    I dobrze, zachowuj spokój na tyle ile się da i wracaj szybciutko do zdrowia! ❤️

Magda, jak beta?

💁‍♀️24,💁🏼‍♂️28
    ❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
    ❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
    24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩

28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii <3 Historia wyjątkowa również dla lekarzy

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2022, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczyny! 🙏🏼❤️

Ze akurat teraz covid nas musial zlapac zwlaszcza, ze jestesmy zaszczepieni, troche podrozowalismy predzej i zyjemy w UK gdzie od zawsze byla duza liczba zachorowan! Ale odpukac na szczescie fizycznie dosyc dobrze sie czujemy.

Czekam na bete, nadzieja caly czas jest poki jeszcze nie dostalam @. Na ta bete to nie wiem ile jeszcze bede czekac, nie dosc, ze tutaj nie jest zbytnio popularna to jeszcze miejsce w ktorym robilam bylo dziwne.

• MMimi Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2022, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zdrówka! Dbajcie o siebie😃

👱‍♀️32 💖👦38

⏸ w 4 cs

10.12 wyraźne ⏸😁
    10.12 beta 246,0 mlU/ml🥰😍
    13.12 beta 1257,0 mlU/ml 😍😍😍
    22.12 pierwsza wizyta 🤞pęcherzyk 💖
    30.12 wizyta NFZ - zło, wymazuję z pamięci
    5.01 zarodek 15,4mm z serduszkiem 162/min 💖💖💖
  • Aneta2506 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2022, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, Conte daj znać jak wynik :/

Magdak a Ty koniecznie jak beta..

Współczuję, tyle stresu..

15 lat 👫 5 lata 👰🤵
    5 lat walki

👩 - 30
    Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
    Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
    AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
    inne badania w normie
    🧔 - 32
    WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚

💊 Stymulacja 💊
    (2 x letrozole) ❌

2023 klinika InVimed
    HSG (prawy jajowód nie do oceny)
    03.23r. IUI ❌
    04.23.r IUI odwołane - owu z prawego

IUI ODWOŁANE ➡️ NATURALNY CUD... ♥️

Nasze szczęście jest już z nami 🤍
    🤍 Franek 🤍 SN - 3200g, 52cm 🤍

age.png
  • Milixx Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2022, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dużo zdrówka 😊
    Magda trzymam kciuki za dobrą betę i za Twojego kropka ✊✊🍀 będę zaglądać 😊

age.png

13.12.22➡ Alicja już z nami 🧡

Córka 2017 (8cs)👧🏼
    Syn 2019 (1cs)👦🏼
    11.2021 - (5tc) cb💔
    Córka 2022 (7cs)👶🏼
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2022, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój W zrobił test w internusie i niestety pozytywny, jest już na kwarantannie. Ja na swój wynik czekam, ma być koło północy bo to ten z NFZ.
    Ale jakieś dziwne bóle mam, kłucie w lewej skroni przy samym uchu i w co najdzieniejsze, czego nigdy nie miałam, ciagnacy bol w pachwinach promienujacy do samych kolan 🤯
    Trochę się pożarłam z moim W... Bo juz przed weekendem mówił, że bolało go gardło ale nie chciał mnie denerwować a w sylwestra byliśmy na imprezie. W niedziele mnie zaczęło rozkładać i wtedy pierwsze testy zaczęliśmy w domu robić. A on po testach na bieganko sobie chodził 🙄 dziś go opierdzielilam, że nie podchodzi na poważne do niczego i sob głupio żartuje a ja nie wiem jaki to wpływ będzie miało na mnie i ciążę. Stwierdzil, że się wyprowadzi 🤦‍♀️ mówię No spoko, teraz, po wszystkim. Bez sensu. Wielce urazony jest bo powiedziałam, że mnie zaraził i nie przyznał się od początku, że się przeziębił... wiecznie Bez maseczki wszędzie bo on się nie będzie dostosowywał, to nas załatwił...
    Boję się o ciążę 😔 tym bardziej, że jeśli mam pozytywny test, to 10 dni na kwarantannie i znowu wizyta się odłoży o 2 tyg 😔

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 15:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2022, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety dziewczyny, beta za niska jak na 16dpo, predzej nie mialam mozliwosci zrobic…
    6.1 iu/l
    Takie normy w UK.
    https://zapodaj.net/f0f8ac4fd5e85.jpg.html
    🥺🥺🥺

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2022, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:
    Niestety dziewczyny, beta za niska jak na 16dpo, predzej nie mialam mozliwosci zrobic…
    6.1 iu/l
    Takie normy w UK.
    🥺🥺🥺
    Nieważna jest wartość w domniemanym dpo tylko przyrost po 48 godzinach.
    Idź normalnie powtórz badanie. W UK nikt nie sprawdza czy jesteś na izolacji czy nie. Sranie w banie. Dziesiątki razy roblam test na 2 dobę, latałam co tydzień i nigdy mi wynik nie przyszedł. Czasem nawet test nie przyszedł przed przylotem tylko za 2 tyg po czasie bo tylko kasa sie liczy. Zostaw tel w domu, śmignij na badanie i będziesz miała głowę spokojna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 17:34

Magdak lubi tę wiadomość

• Aneta2506 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2022, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    conte wrote:
    Mój W zrobił test w internusie i niestety pozytywny, jest już na kwarantannie. Ja na swój wynik czekam, ma być koło północy bo to ten z NFZ.
    Ale jakieś dziwne bóle mam, kłucie w lewej skroni przy samym uchu i w co najdzieniejsze, czego nigdy nie miałam, ciagnacy bol w pachwinach promienujacy do samych kolan 🤯
    Trochę się pożarłam z moim W... Bo juz przed weekendem mówił, że bolało go gardło ale nie chciał mnie denerwować a w sylwestra byliśmy na imprezie. W niedziele mnie zaczęło rozkładać i wtedy pierwsze testy zaczęliśmy w domu robić. A on po testach na bieganko sobie chodził 🙄 dziś go opierdzielilam, że nie podchodzi na poważne do niczego i sob głupio żartuje a ja nie wiem jaki to wpływ będzie miało na mnie i ciążę. Stwierdzil, że się wyprowadzi 🤦‍♀️ mówię No spoko, teraz, po wszystkim. Bez sensu. Wielce urazony jest bo powiedziałam, że mnie zaraził i nie przyznał się od początku, że się przeziębił... wiecznie Bez maseczki wszędzie bo on się nie będzie dostosowywał, to nas załatwił...
    Boję się o ciążę 😔 tym bardziej, że jeśli mam pozytywny test, to 10 dni na kwarantannie i znowu wizyta się odłoży o 2 tyg 😔

Jeju Conte, jak ja Cie rozumiem...
    Jak czytam Twoja wypowiedź to jakbym o sobie czytała😅
    Jak bylam w ciąży to też miałam czasami wrażenie że mój 🧔 ma lekceważące podejście. Deszcz pada, zimno ja przeziębiona (test negatywny) ale często choruje i mówię do niego że auto potrzebuje bo chce jechac na bete to mówi do mnie przejdź się nic Ci przecież nie będzie. 🤦‍♀️A co do maseczki to też wiecznie walka...
    Myślę że mimo że mężczyźni też czekają na to dziecko to zawsze mają inne podejście do kobiety, która ten cud nosi w sobie.
    Jeśli chodzi o ból w pachwinach, to tu Cię pociesze, też taki miałam ciągnęło czasami po całych nogach, a było wtedy w porządku, wszystko ok z kropkiem. A jeżeli chodzi o ból w szyi to może z nerwów? Zaciskanie zębów hmm?
    Nie martw się może na zapas, nawet jak masz Covid to możesz przejść jak przeziębienie. Ja miałam dwa razy potwierdzony i byłam lekko przeziębiona, nie jest wcale powiedziane że stanie się coś złego. Ale współczuję, bo wiem że martwisz się o wizyte i czekałaś na nią i zresztą już przekladalas. Dawaj znać na bieżąco💙🤞

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 18:46

15 lat 👫 5 lata 👰🤵
    5 lat walki

👩 - 30
    inne badania w normie
    🧔 - 32

💊 Stymulacja 💊
    (2 x letrozole) ❌

2023 klinika InVimed
    03.23r. IUI ❌

age.png
  • Aneta2506 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2022, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:
    6.1 iu/l
    Takie normy w UK.
    🥺🥺🥺

Ale może zagniezdzenie było później.. Idź powtórz przyrost, bądź dobrej myśli 🤞

Edit. Zapomniałam że jesteś na kwarantannie, nie wiem jak to jest tam u Was z tym pilnowaniem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 18:50

Magdak lubi tę wiadomość

15 lat 👫 5 lata 👰🤵
    5 lat walki

👩 - 30
    inne badania w normie
    🧔 - 32

💊 Stymulacja 💊
    (2 x letrozole) ❌

2023 klinika InVimed
    03.23r. IUI ❌

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2022, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny❤️
    Wlasnie stosowalam tez tutejsza metode czyli kilka testow codziennie pod rzad, bo widze, ze dziewczyny glownie tutaj tak robia. Beta hcg oczywiscie jest bardziej precyzyjne i dlatego wole to forum niz angielskie, ale jakos chcialam zrobic co moge. Linia byla w miare jasna, ale widoczna 31.12 pozniej 1.01 lekko ciemniejsza i od 2.01 zaczyna jasniec niestety, a dzis nie bylo wcale…

Jezeli chodzi o wyjscia z domu na kwarantannie to zbytnio nie pilnuja, ale robienie badan krwi ze swoimi danymi byloby za bardzo ryzykowne bo jednak pytali mnie o dane GP… poza tym tez nie chce zarazac innych bo jednak covida mam, a predzej to byla taka izolacja po podrozy. Nie chce juz myslec o uzyciu falszywych danych bo to bylo za duzo…

Chyba zostaje mi tylko czekac bo tak jak piszecie implantacja mogla byc troche pozniej wiec cien nadziei jest. Owulacja byla 18-20.12, 22.12 bylam u ginekologa i ja potwierdzila wiec moze sie cos jeszcze zmienic.

Wysłany: 4 stycznia 2022, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:
    Dzieki dziewczyny❤️
    Wlasnie stosowalam tez tutejsza metode czyli kilka testow codziennie pod rzad, bo widze, ze dziewczyny glownie tutaj tak robia. Beta hcg oczywiscie jest bardziej precyzyjne i dlatego wole to forum niz angielskie, ale jakos chcialam zrobic co moge. Linia byla w miare jasna, ale widoczna 31.12 pozniej 1.01 lekko ciemniejsza i od 2.01 zaczyna jasniec niestety, a dzis nie bylo wcale…

Jezeli chodzi o wyjscia z domu na kwarantannie to zbytnio nie pilnuja, ale robienie badan krwi ze swoimi danymi byloby za bardzo ryzykowne bo jednak pytali mnie o dane GP… poza tym tez nie chce zarazac innych bo jednak covida mam, a predzej to byla taka izolacja po podrozy. Nie chce juz myslec o uzyciu falszywych danych bo to bylo za duzo…

Chyba zostaje mi tylko czekac bo tak jak piszecie implantacja mogla byc troche pozniej wiec cien nadziei jest. Owulacja byla 18-20.12, 22.12 bylam u ginekologa i ja potwierdzila wiec moze sie cos jeszcze zmienic.
    Trzymam kciuki za szczęśliwy finał ❤️

Magdak lubi tę wiadomość

💁‍♀️24,💁🏼‍♂️28
    ❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
    24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩

28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii <3 Historia wyjątkowa również dla lekarzy

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2022, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się dowiedziałam, że mam 17 dni kwarantanny !?!?!!?!?!?!? Jak kur$@%*!wa mac, jak? Jakim cudem? 10 dni po kontakcie i 7 dni po pozytywnym tescie, co nie wchodzi jedno w drugie tylko się sumuje... jedynie dzisiejszy test negatywny zwolni mnie z kwarantanny mimo, że mieszkam z zakażonym 🤦‍♀️ czy Wy możecie mi to wytłumaczyć? Gdzie jest logika?
    Poza tym płakać mi się chce, co mój kraj taki piekny, właśnie mi zrobił... nowy ład. Zajebał mi z wypłaty pieniądze. I uwaga, wypłata 10 stycznia za grudzień, będzie już po nowym ładzie niższa o klka stówek. Chca doprowadzić ludzi do skrajnej biedy, do tego powiedzenia "ludzie mają robic za miskę ryżu". Chcą doprowadzić do tego, żeby ludzie nic nie mieli, żeby wszystko było państwa a my na łasce.
    Piękne reklamy w telewizji ile to każdy zyska na nowym ładzie... podnoszą ceny wszystkiego, ludzie popadają w biedę, łaskawcy dają bony żeby ludzie uzaleznic od siebie. Zastanawiam się kiedy ludzie się obudzą. Kiedy elektorat pisu w końcu puknie się w głowę.
    Boję się, że za chwilę będę musiała się spakować i przeprowadzić do innego kraju. Naprawdę się boję...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 20:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2022, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspolczuje, ja dlatego mieszkam w UK, tutejszy rzad tez nie jest najlepszy, ale przynajmniej nie tak komiczny jak w PL!
    Wedlug mnie najgorszy jest tutejszy nhs, ktory nie raz mnie negatywnie zaskoczyl, ale tak to dobrze sie tutaj zyje.

• BuBu90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2022, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    conte wrote:
    Właśnie się dowiedziałam, że mam 17 dni kwarantanny !?!?!!?!?!?!? Jak kur$@%*!wa mac, jak? Jakim cudem? 10 dni po kontakcie i 7 dni po pozytywnym tescie, co nie wchodzi jedno w drugie tylko się sumuje... jedynie dzisiejszy test negatywny zwolni mnie z kwarantanny mimo, że mieszkam z zakażonym 🤦‍♀️ czy Wy możecie mi to wytłumaczyć? Gdzie jest logika?
    Poza tym płakać mi się chce, co mój kraj taki piekny, właśnie mi zrobił... nowy ład. Zajebał mi z wypłaty pieniądze. I uwaga, wypłata 10 stycznia za grudzień, będzie już po nowym ładzie niższa o klka stówek. Chca doprowadzić ludzi do skrajnej biedy, do tego powiedzenia "ludzie mają robic za miskę ryżu". Chcą doprowadzić do tego, żeby ludzie nic nie mieli, żeby wszystko było państwa a my na łasce.
    Piękne reklamy w telewizji ile to każdy zyska na nowym ładzie... podnoszą ceny wszystkiego, ludzie popadają w biedę, łaskawcy dają bony żeby ludzie uzaleznic od siebie. Zastanawiam się kiedy ludzie się obudzą. Kiedy elektorat pisu w końcu puknie się w głowę.
    Boję się, że za chwilę będę musiała się spakować i przeprowadzić do innego kraju. Naprawdę się boję...

Jeżeli jesteś szczepiona to nie musisz mieć kwarantanny jeśli Ty masz test negatywny 😊 życzę Ci tego z całego serca ❤️ ale jeśli będziesz mieć negatyw to najlepiej dla Twojej ciąży by było jakbyście na tych kilka dni zamieszkali osobno w miarę możliwości 😊 będzie dobrze 🤞

34 cs o pierwsze dziecko za nami
    Ja 34l. 👩‍🦰
    On 34l.👨‍🦱

28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔

Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
    🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
    🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
    🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
    🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
    🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
    🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
    🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
    🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
    🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
    🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
    Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN
    age.png

Wysłany: 4 stycznia 2022, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    conte wrote:
    Raaany, oby wyszedł negatyw...
    Dzisiaj dyskutowałam o tym Nowym Ładzie z moim 💁🏼‍♂️, który siedzi w kadrach i płacach, bo sama nie ogarniam jak wpływa to np. na mnie. Jesteś pewna z tą wypłatą niższą o kilka stów? Co z tą ulgą dla klasy średniej? Chyba, że już jesteś w tej najwyższej to faktycznie leci... :c W przypadku nauczycieli chyba też się sprawa komplikuje

💁‍♀️24,💁🏼‍♂️28

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2022, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_naturelover wrote:
    Raaany, oby wyszedł negatyw...
    Dzisiaj dyskutowałam o tym Nowym Ładzie z moim 💁🏼‍♂️, który siedzi w kadrach i płacach, bo sama nie ogarniam jak wpływa to np. na mnie. Jesteś pewna z tą wypłatą niższą o kilka stów? Co z tą ulgą dla klasy średniej? Chyba, że już jesteś w tej najwyższej to faktycznie leci... :c W przypadku nauczycieli chyba też się sprawa komplikuje
    Jutro zadzwonię do kadrowej, niech mi to wytłumaczyć bo ja zielona jak szczypiorek na wiosnę... najlepsze, że wyslala nam maile 3.01 informator i termin złożenia wniosków do 5.01 🤦‍♀️

‹‹ 261 262 263 264 265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ