Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane dziewczyny!
To był mój pierwszy wątek, w którym byłam od początku do końca 😊 Blondyna, dzięki za prowadzenie! ❤️
Gdyby nie forum - przez kolejne pół roku bujałabym się z brakiem owulacji i oczywiście brakiem ciąży 😊
Aktualnie mamy jasny plan działania od stycznia, znalazłam dobrego lekarza, mój 💁🏼♂️ walczy o poprawę nasienia i idziemy do przodu! ❤️ Jestem zmotywowana dzięki WAM. Dziękuję za to wsparcie.
Naszym kochanym ciężaróweczki życzę DUŻO zdrówka i nudnej ciąży 🥰
Wszystkim zmagającym się z chorobami/leczeniem życzę dużo siły i szybkiego wyleczenia wszelkiego dziadostwa, które się przewlekło!
Staraczkom - same wiemy dobrze czego, ale poza ty dużo MIŁOŚCI, pamiętajcie o swoich Ukochanych, dbajcie o siebie nawzajem.
Całuję Was bardzo mocno z łezką w oku! ❤️🥳Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2021, 15:34
Aneta2506, Paulina666, Gwiazdeczka 93, Bellinda, Blondyna.B, Milixx, Koteczka82, Lolita84, milam, Anuszka28, Ola1988 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Ola wow extra, że we dwoje spontanicznie udaliscie się nad morze ☺️kciuki za cykl✊✊!
Ola1988 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Dziewczyny, też chciałam podziękować za wspólny miesiąc na wątku i Blondyna.B za prowadzenie 😊
Szczęśliwego Nowego Roku 😘Blondyna.B, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Ja Wam moje Kochane ovufriendki życzę Wam szampańskiej 🍾🥂 zabawy. Zapomnijcie o trudnych chwilach,codziennych zmartwieniach-po prostu dobrze się dziś bawcie czy to w gronie znajomych, przed telewizorem z bliskimi czy na balu. Szampańskiej zabawy!!
My dziś Mężem postanowiliśmy, że zaprosimy osoby,które są tak jak my bez planów i zamiast w 6 osób mamy się bawić w 20😁ale wyszłam z założenia, że to może być ostatni taki sylwester bez dzidzi🤰🎀
Buziaki dla Was!!!
Dzięki Blondyna za prowadzenia wątku 💕
Szczęśliwego nowego roku 🎀🍾🥂Blondyna.B, Milixx, Domi_naturelover, Aneta2506, Bellinda, milam, czarneniebo, Ola1988 lubią tę wiadomość
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Gwiazdeczka 93 wrote:My dziś Mężem postanowiliśmy, że zaprosimy osoby,które są tak jak my bez planów i zamiast w 6 osób mamy się bawić w 20😁ale wyszłam z założenia, że to może być ostatni taki sylwester bez dzidzi🤰🎀
Buziaki dla Was!!!
Dzięki Blondyna za prowadzenia wątku 💕
Szczęśliwego nowego roku 🎀🍾🥂
U nas też z 6 zrobiło się 14 😅😅😅 🙈
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Kasia super że bliźniaki mają się dobrze 🥰 gratuluję 😁
Życzę wszystkim spełnia najskrytszych marzeń. Zdrowia i dużo dużo miłości 🥰❤️❤️Blondyna.B, Paulina666, milam, czarneniebo, Aneta2506 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Życzę Wam w 2022 zdrowia,szczęścia i jak najwięcej ⏸
Blondyna dziękuję za prowadzenie wątkuczarneniebo, Blondyna.B, Aneta2506 lubią tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Spełnienia wszystkich marzeń 😘😘😘
Radości na każdy dzień.
Żeby ten cholerny covid polazł już w pizdu...czarneniebo, 910608, Paulina666, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Szczesliwego Nowego Roku! ☺️
Mialo byc testowanie 24.12 ale jakos wszysto mi sie opoznilo, oczywiscie zrobilam test w Swieta pozniej jeszcze po i byla typowa biel. Wiec juz odpuscilam sobie ten cykl i nawet kupilam ziola Ojca Sroki 3 i testy owulacyjne. Wczoraj w drodze do sklepu po prosecco zobaczylam zobaczylam w aplikacji, ze jednak juz powinnam dostac @. Czulam sie juz od polowy tygodnia jakby sie zblizal, ale dla swietego spokoju i picia z czystym sumieniem zrobilam test.
https://zapodaj.net/3e5b614ddc282.jpg.html
W poniedzialek ide na bete, oby roslo moje ziarenko ryzu❤️Kasik85, _Luna_, Kolaa94, Margolciaa, Lexia, Koteczka82, Landrynkaaaa, Domi_naturelover, Emii, Anuszka28, a.ky.ska, Livka, Ola1988, Milixx, conte, Belie, Paulina666, loveforever1 lubią tę wiadomość
-
Magdak wrote:Hej dziewczyny!
Mialo byc testowanie 24.12 ale jakos wszysto mi sie opoznilo, oczywiscie zrobilam test w Swieta pozniej jeszcze po i byla typowa biel. Wiec juz odpuscilam sobie ten cykl i nawet kupilam ziola Ojca Sroki 3 i testy owulacyjne. Wczoraj w drodze do sklepu po prosecco zobaczylam zobaczylam w aplikacji, ze jednak juz powinnam dostac @. Czulam sie juz od polowy tygodnia jakby sie zblizal, ale dla swietego spokoju i picia z czystym sumieniem zrobilam test.
W poniedzialek ide na bete, oby roslo moje ziarenko ryzu❤️
Super wiadomość na koniec roku 🥰🥰🥰
Rośnij kropku 🥰Magdak lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego bobasa od 06.2021
03.22 - poronienie 7tc 💔
👩 28
AMH - 4,61
Hashimoto, owulacje są potwierdzone.
10.22 Drożność jajowodów ✅
Od 11.22 3x IUI ❌
03.2023 IVF - Ovaleap 125, Orgalutran, Gonapeptyl, IMSI +HBA
27.03 punkcja - 12 komórek (6 zapł., 6 mrozimy).
🧑 29
Hormony, USG jąder, posiewy ✅
Morfologia : 2.22 0% --> 5.22 1% --> 12.12 0% -
nick nieaktualny
-
Pani Miśka wrote:Ja ten cykl kończę jednak w grudniowym wątku. Temperatura spadła już pod linie @ więc nie będę testować w wątku styczniowym i czekam na @. Oby 2022 był lepszym rokiem.
Magdak gratulacje! Przynajmniej jakiś optymistyczny znak na koniec wątku 😘
W poniedzialek ide na bete, oby roslo moje ziarenko ryzu❤️Pani Miśka, Magdak lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
W poniedzialek ide na bete, oby roslo moje ziarenko ryzu❤️
Trzymam kciuki ♥️Magdak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziekujemy jeszcze raz, oby tylko kropek byl zdrowy❤️ Nie bylo prezentu na Swieta to jest chociaz na Nowy Rok. Tak jak na poczatku stresowalam sie zajsciem w ciaze, tak teraz stresuje sie aby wszystko bylo dobrze🙄 wiem, ze stres nie pomaga, ale taki juz moj typ.
Trzymam kciuki za Was dziewczyny❤️ Oby bylo jak najwiecej dzieci w roczniku 2022.Paulina666 lubi tę wiadomość
-
Magdak-> super 🥰🥰🥰🥰 widac, ze ciemnieje!
Magdak lubi tę wiadomość
1 IUI - kwiecień 2022 ❌
2 IUI - maj 2022 ✅
21.05 - beta 31,6, progesteron 29,5
27.05 - pierwsza wizyta ✊
13.06 - jest ❤️
Ja 👩 34
PCOS, Hypoglikemia reaktywna
Rozjechane cytokiny
Czynnik V (R2) - homozygotyczny
MTHFR C677T, A1298C, PAI - 1 4G/5G - heterozygotyczny
KIR BX, brak 2DS3, 3DS1