Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
conte wrote:Dziewczyny, mam wyniki🙂
beta 44,75 mIU/ml
Progesteron 13,15 ng/ml
Brawo 🥳 jesteś w ciąży 🤰 piękny i wymarzony prezent na świata 🎁🎄Mikołaj się spisał idealnie 🎅conte, czarneniebo lubią tę wiadomość
-
Paulina1994 wrote:Kurczę dziewczyny mam straszna ochotę zrobić dziś test … ale nie z porannego moczu nie ma sensu 😖
Sikaj sikaj 😈😈 trzymam kciuki, żebyś się miło zaskoczyła ✊Paulina1994 lubi tę wiadomość
-
BOŻE DZIEWCZYNY CZY JA MAM ZWIDY
https://zapodaj.net/d3eb9a871ed5a.jpg.htmlMilixx, Blondyna.B, Mgdra, a.ky.ska, Ani0nka, conte, Domi_naturelover, Katsy, Lexia, Sparky, Aneta2506, Paulina666, Margolciaa, Gwiazdeczka 93, Jedna_z_Wielu, Bellinda, MMimi, Blond27, Wojcinka, Anuszka28, Livka, Ancalime, czarneniebo, KarolinaŚ, Zagadka919, milam, _Luna_, DeLaCruz, Ola1988, daruśka, Koteczka82, Emii, nanka17 lubią tę wiadomość
-
Sparky wrote:Blondyna, bardzo mi przykro kochana 😔
U mnie dzisiaj 13 dpo, biel na teście i jakieś plamienie się zaczyna. Drugi rok po rząd dostanę okres w wigilię, chociaż moje cykle w międzyczasie nie zawsze były regularne 🤪 Po prostu los chce mnie dobić 🤷🏼♀️ I tym razem znowu nie będzie pozytywnego testu dla męża pod choinką...
Jeszcze nie wiem, czy będę się zapisywać w wątku styczniowym... To będzie 14 cs, teraz mam już zupełnie inne odczucia uczestnicząc w wątkach testowych niż kiedyś tam na początku. Wtedy była ekscytacja i oczekiwanie, a teraz już tylko takie zrezygnowanie🤷🏼♀️
Mam to samo. To też będzie mój 14 cykl. Będę cię dopingować mentalnie, bo raczej mnie tu też nie będzie w styczniu. I w ogóle... chociaż podczytywac pewnie będę 😉 -
Paulina1994 wrote:BOŻE DZIEWCZYNY CZY JA MAM ZWIDY
https://zapodaj.net/d3eb9a871ed5a.jpg.html
Piękna II kreseczek 🥰 Widzisz, mówiłam że się pozytywnie zaskoczysz 😊 -
Mgdra nie załamuj się, nie poddawaj. Masz dla kogo walczyć 😊 myślę, że dobra rehabilitacja i z córeczką będzie wszystko dobrze 😊
Mgdra lubi tę wiadomość
-
Mgdra, przykro mi z powodu diagnozy, trzymam kciuki za rehabilitację🤞❤️💁♀️ 27
💁♂️ 31
04.11.21 ⏸️
12 dpo- beta 78,9
15 dpo- beta 282,1 🥰
24.11- 6+1, bijące serduszko❤️
13.11- crl 2,43 cm ❤️
22.12- crl 3,95 cm ❤️
03.01- prenatalne- synek 💙
19.01- 110 gramów szczęścia 🥰
15.02- 250 gramów 🥰
01.03- połówkowe 🤞🍀
-
Patka123 wrote:Conte gratulacje!!
Ja byłam dziś u ginekologa, bo niepokoiły mnie te bóle po stosunku. I chyba już więcej do luxmedu nie pójdę.. Wymazu nie zrobiła bo święta (tu akurat trochę rozumiem), usg też nie bo byłam umówiona na zwykłą wizytę (a nawet nie miałam wyboru w umawianiu się online, dla mnie to nie problem dopłacić), a dziś mój 12 dc i chciałam podejrzeć pęcherzyk... Więc tylko wzięła mnie na fotel, obmacała, że RACZEJ owu z lewego jajnika i tyle. Psu w dupę, kasa zmarnowana.
Jeszcze jak przy wywiadzie powiedziałam o wyższej prolaktynie i przyjmowanym dostinexie to powiedziała, że prolaktyna nie ma wpływu na zajście w ciąże. Więc jak widzicie są lekarze i lekarze
Na bóle po stosunku polecam (ale tak szczerze szczerze) wizytę u urofizjoterapeutki ❤️👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
milam wrote:Mam to samo. To też będzie mój 14 cykl. Będę cię dopingować mentalnie, bo raczej mnie tu też nie będzie w styczniu. I w ogóle... chociaż podczytywac pewnie będę 😉
To ja o Tobie też będę myśleć i Cię dopingować 🤗 W końcu nam się uda ❤️milam lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z okazji Świąt życzę Wam radości,która dostrzega piekno małych rzeczy.
Nadziei,która nie gaśnie,kiedy marzenia wydają się zbyt dalekie.
Pokoju,który koi kiedy wszystko wyprowadza z równowagi.
Wiary,która dodaje oparcie kiedy bezradność przerasta...
...i wytrwałości
Brzuchatkom życzę również zdrowych i nudnych ciąż😊Ani0nka, Milixx, Domi_naturelover, Gwiazdeczka 93, MMimi, milam, _Luna_ lubią tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
nick nieaktualny
-
A nie mówiłam, żeby sikać? 😁😁😁 Piękne dwie krechy 😁😁😁 Gratulacje! ❤️Paulina1994 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona.
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Dzięki dziewczyny !
No żartuje żartuje, po prostu wryło mnie w ziemie … myślałam, ze nic z tego nie będzie, tabletki anty mi zupełnie rozwaliły cykl. Poprzedni wywolywalam duphastonem
Lexia można powiedzieć, ze masz w tym swój udział!!! Dzięki Tobie nie wzięłam dupka 17dc tylko czekałam na wzrost temperatury, dziękuje kochana !!! ❤️🥰 -
Paulina1994 wrote:Dzięki dziewczyny !
No żartuje żartuje, po prostu wryło mnie w ziemie … myślałam, ze nic z tego nie będzie, tabletki anty mi zupełnie rozwaliły cykl. Poprzedni wywolywalam duphastonem
Lexia można powiedzieć, ze masz w tym swój udział!!! Dzięki Tobie nie wzięłam dupka 17dc tylko czekałam na wzrost temperatury, dziękuje kochana !!! ❤️🥰
Do usług Bardzo się cieszę, że mogłam coś podpowiedzieć i teraz jest tego taki pozytywny finałPaulina1994 lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona.
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Mgdra wrote:Hej dziewczyny ☺
Gratuluję kolejnych kresek ❤❤ cieszę sie!
My wstrzymujemy starania.
Jak wiecie, mam córkę, która w styczniu kończy 18 miesięcy. Mądra dziewczynka, ładnie się bawi, mówi pierwsze słowa ale nie pełza, nie raczkuje, nie staje na nozki, gdzie tam mowa o chodzeniu. Neurolog w sobotę wpisał jej w papiery dipareze spastyczna. Jest to najlzejszy rodzaj dziecięcego porażenia mózgowego.
Jestem w takiej rozsypce i mam wielki żal o wszystko... 😭 Nie jest powiedziane, że nie będzie chodzić ale czeka ja intensywna rehabilitacja aby stanęła na nozki. Dlatego też do pracy nie wracam teraz. Nie mogę moich rodziców obarczyć wizytami u fizjo i neurologa - mam póki co wychowawcze do końca przyszłego roku.
Co do drugiego dziecka, to bardzo bardzo chcemy i nie chcemy długo czekać, zwłaszcza że lata już nam lecą... Ale przez to, że małej musimy pomoc, to postanowiłam, że zabezpieczac się nie będziemy i jak się uda to fajnie. Będzie radość. Ale zero spiny i trafiania w dni płodne.
Będę wpadać do Was i kibicować!
https://zapodaj.net/d3eb9a871ed5a.jpg.html💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy