Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Podbarwiony śluz
Odpowiedz

Podbarwiony śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • AleksandraW Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Nie widzialam takiego tematu.dlatego pisze nowy. Czy zdazylo wam sie wystepowanie sluzu podbarwionego krwią? Podczas codziennego badania szyjki zauwazylam delikatnie zabarwiony sluz. Kiedys zdazylo mi sie to raz ale blizej miesiaczki. Aktualnie jestem 4dpo i martwi mnie to zjawisko. Czy zdazylo sie wam to? W siepniu mialam laparoskopowe usuniecie torbieli i w poprzenich cyklach nic takiego nie wystepowalo. Obawialam sie też nadżerki ale nie mam jednak zadnych zwiastujacyxh objawów. Dzieki z gory za jakąkolwiek pomoc. Ten nietypowy sluz mam od wczoraj. Pojawia sie i znika. Illsci minimalne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2017, 11:22

xnw4ugpjxa3k91nv.png
    05.03.2018: 202,4;
    07.03.2018: 455;
    13.03.2018: 3300
    <3 20.03.2018

Wysłany: 26 października 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak czasem mam..
    A moze to tzw plamienie implantacyjne?

• AleksandraW Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana, zbyt wcześnie niestety na jakiekolwiek objawy. i to jest w tym wszystkim najgorsze.

xnw4ugpjxa3k91nv.png
    05.03.2018: 202,4;
    07.03.2018: 455;
    13.03.2018: 3300
    <3 20.03.2018

Wysłany: 26 października 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być albo okołoowulacyjne albo implantacyjne:) trzymam kciuki za to żeby to było na implantacje fasolki :)

<3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ