SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Podłużny pęcherzyk
Odpowiedz

Podłużny pęcherzyk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Myszka23 Znajoma

Wysłany: 20 stycznia, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane! Mam pytanie o to czy któraś na swoim usg zobaczyła ze pecherzyk ciążowy jest podłużny? Wyglada jak taki strips z kurczaka (nie potrafię wgrać zdjęcia). Lekarka powiedziała mi ze ona woli i lepiej wyglądają okrągłe pęcherzyki, a nie takie podłużne. To dopiero 5+3 i za tydzien mam przyjść do kontroli. W środku na razie nie bylo widać żadnego zarodka. Beta tydzien temu byla 690 a jutro znów skontroluje (potem tuż przed samą wizyta). Objawy ciazy sie utrzymują wiec sie nie martwię:) lekarkę troszkę niepokoi ten kształt i to ze lekko brzuch mnie pobolewa więc zmieniła mi dawkę duphastone z 2 x1 na 3x1. Moje pytanie najbardziej brzmi czy mam sie poważnie o to martwić i jak skończyły sie/ rozwinęły sie wasze przygody z tak pęcherzykiem?

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj podłużny pęcherzyk ma zaraz 4 lata 😉

Tego samego dnia u innego lekarza nie byl podłużny, zależało widac od przyłożenia głowicy.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ