X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Podświadomość a ciazą
Odpowiedz

Podświadomość a ciazą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ans16 Koleżanka

Wysłany: 26 listopada 2024, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy w też tak macie jak zaczyna się kolejny cykl starań to już macie dziwna intuicję że nie wyjdzie z tego nic ?

• Molly534 Nowa

Wysłany: 26 listopada 2024, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, ale tak - te myśli czasem u mnie chcą się pojawiać, ale wiem że tutaj potrzebne jest pozywtyne nastawienie więc staram się nie dawać tym myślom i mimo wszystko być pełna nadziei.

• Klekotka Koleżanka

Wysłany: 26 listopada 2024, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety tak, ale wiem ze najlepiej takich mysli nie przyciagac.

👩🏻28
    🧑🏻‍🦱32

👶🏻 luźne starania od 07.2024

👩🏻💊 L-karnityna, Jod, Wit. C, Wit. D, Wit. K, Wit. E, Koenzym Q10, Selen+Cynk, Fertistim, Magnez+B6, olej z wiesiołka, maca, Miovelia NAC 3-5dc.

🧔🏻‍♂️💊 selen, cynk, wit. D, wit. A+E, maca, L-arginina, L-karnityna, koenzym Q10, omega 3, zioła ojca sroki.
  • AnMiPe Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2024, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w drugą stronę. Nakręcam się turbo, że teraz na pewno się uda - przecież menelki, nieszanujące swojego zdrowia kobiety są płodne, to dlaczego moje małe ułomności mają to powstrzymać? A potem z każdym białym testem przychodzi rozczarowanie i wmawianie sobie, że daleko mi do prawdziwej kobiety.

Kaarolinaa;) lubi tę wiadomość

🤶 29l. 🎅34 l.

starania od 5.2024 r.
    💠IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa

💊Thyrozol, Propranolol WZF, suple

▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️
  • kotlowska Debiutantka

Wysłany: 29 listopada 2024, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przemiany w psychice związane z oczekiwaniem na ciążę mogą prowadzić do lęków, obaw o przyszłość lub obciążenia emocjonalnego. To może skutkować „blokadą” w psychice, która wpływa na procesy fizyczne, takie jak cykl menstruacyjny, co utrudnia poczęcie.

• Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2024, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku cyklu mam zazwyczaj zapal, czekając na miesiączke nie tracę nadziei, ale każde kokejne niepowodzenie jest takim rozczarowaniem, że nie mogę sobie z nim poradzić. Z drugiej strony trzeba próbować i przyciągać pozytywne myśli. Uda się w końcu będą pewno🩷

Kaarolinaa;), Starania z mikrogruczomikrogruczol lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ