X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Podświadomość a ciazą
Odpowiedz

Podświadomość a ciazą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ans16 Koleżanka

Wysłany: 26 listopada 2024, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy w też tak macie jak zaczyna się kolejny cykl starań to już macie dziwna intuicję że nie wyjdzie z tego nic ?

• Molly534 Koleżanka

Wysłany: 26 listopada 2024, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, ale tak - te myśli czasem u mnie chcą się pojawiać, ale wiem że tutaj potrzebne jest pozywtyne nastawienie więc staram się nie dawać tym myślom i mimo wszystko być pełna nadziei.

• Klekotka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2024, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety tak, ale wiem ze najlepiej takich mysli nie przyciagac.

⏸️26.02.2025
    ❤️21.03.2025
    🩷25.05 it’s a girl!

preg.png
  • AnMiPe Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2024, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w drugą stronę. Nakręcam się turbo, że teraz na pewno się uda - przecież menelki, nieszanujące swojego zdrowia kobiety są płodne, to dlaczego moje małe ułomności mają to powstrzymać? A potem z każdym białym testem przychodzi rozczarowanie i wmawianie sobie, że daleko mi do prawdziwej kobiety.

Kaarolinaa;) lubi tę wiadomość

🤶 29l.
    Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
    🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa, powrót mięśniaka 68mm - w oczekiwaniu na operację
    💊Thyrozol 3x10, Propranolol WZF, Glucophage 2x750, Euthyrox 50, suple

🎅34 l.
    💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
    💊Co-Prestarium Initio, Fertilman, suple

▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️
  • kotlowska Debiutantka

Wysłany: 29 listopada 2024, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przemiany w psychice związane z oczekiwaniem na ciążę mogą prowadzić do lęków, obaw o przyszłość lub obciążenia emocjonalnego. To może skutkować „blokadą” w psychice, która wpływa na procesy fizyczne, takie jak cykl menstruacyjny, co utrudnia poczęcie.

• Oczekujaca Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2024, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku cyklu mam zazwyczaj zapal, czekając na miesiączke nie tracę nadziei, ale każde kokejne niepowodzenie jest takim rozczarowaniem, że nie mogę sobie z nim poradzić. Z drugiej strony trzeba próbować i przyciągać pozytywne myśli. Uda się w końcu będą pewno🩷

Kaarolinaa;), Starania z mikrogruczomikrogruczol lubią tę wiadomość

Starania od 02.2024
    klinika leczenia niepłodności od 07.2025
    Ona 33l.
    Biochem 06.2024
    Hormony w normie, owulacje obecne, AMH 2,58
    Przewlekłe zapalenie endometrium - w trakcie leczenia
    Drożność jajowodów - czekam
    Pai hetero, MTHFR hetero
    MUCH czysty

On 34l.
    Seminogram w normie, jedynie morfologia 2%
    HBA 64%, stes oksydacyjny 1,6,MAR 0%
    Chromatyna - 22%
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ