Podświadomość a ciazą
-
Niestety tak, ale wiem ze najlepiej takich mysli nie przyciagac.👩🏻28
🧑🏻🦱32
👶🏻 Starania od 07.2024
👩🏻💊 L-arginina, Fertistim, magnez, NAC, olej z wiesiołka, wit. D, omega 3, selen, cynk, wit. C, maca, zioła ojca sroki.
🧔🏻♂️💊 selen, cynk, wit. D, wit. A+E, maca, L-arginina, L-karnityna, koenzym Q10, omega 3, zioła ojca sroki. -
Ja mam w drugą stronę. Nakręcam się turbo, że teraz na pewno się uda - przecież menelki, nieszanujące swojego zdrowia kobiety są płodne, to dlaczego moje małe ułomności mają to powstrzymać? A potem z każdym białym testem przychodzi rozczarowanie i wmawianie sobie, że daleko mi do prawdziwej kobiety.
Kaarolinaa;) lubi tę wiadomość
🤶 28l. 🎅34 l.
❤️🔥 8 cs
💠IO, otyłość, hashi?
💠 06.2023 wycięcie mięśniaka 5x7cm
💊Fertisim, omega3, wit.D -
Przemiany w psychice związane z oczekiwaniem na ciążę mogą prowadzić do lęków, obaw o przyszłość lub obciążenia emocjonalnego. To może skutkować „blokadą” w psychice, która wpływa na procesy fizyczne, takie jak cykl menstruacyjny, co utrudnia poczęcie.
-
Na początku cyklu mam zazwyczaj zapal, czekając na miesiączke nie tracę nadziei, ale każde kokejne niepowodzenie jest takim rozczarowaniem, że nie mogę sobie z nim poradzić. Z drugiej strony trzeba próbować i przyciągać pozytywne myśli. Uda się w końcu będą pewno🩷
Kaarolinaa;), Starania z mikrogruczomikrogruczol lubią tę wiadomość
-