X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Podświadomość a ciazą
Odpowiedz

Podświadomość a ciazą

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ans16 Koleżanka

Wysłany: 26 listopada, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy w też tak macie jak zaczyna się kolejny cykl starań to już macie dziwna intuicję że nie wyjdzie z tego nic ?

• Molly534 Nowa

Wysłany: 26 listopada, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, ale tak - te myśli czasem u mnie chcą się pojawiać, ale wiem że tutaj potrzebne jest pozywtyne nastawienie więc staram się nie dawać tym myślom i mimo wszystko być pełna nadziei.

• Klekotka Znajoma

Wysłany: 26 listopada, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety tak, ale wiem ze najlepiej takich mysli nie przyciagac.

👩🏻28
    🧑🏻‍🦱32

👶🏻 Starania od 07.2024

👩🏻💊 L-arginina, Fertistim, magnez, NAC, olej z wiesiołka, wit. D, omega 3, selen, cynk, wit. C, maca, zioła ojca sroki.

🧔🏻‍♂️💊 selen, cynk, wit. D, wit. A+E, maca, L-arginina, L-karnityna, koenzym Q10, omega 3, zioła ojca sroki.
  • AnMiPe Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w drugą stronę. Nakręcam się turbo, że teraz na pewno się uda - przecież menelki, nieszanujące swojego zdrowia kobiety są płodne, to dlaczego moje małe ułomności mają to powstrzymać? A potem z każdym białym testem przychodzi rozczarowanie i wmawianie sobie, że daleko mi do prawdziwej kobiety.

Kaarolinaa;) lubi tę wiadomość

🤶 28l. 🎅34 l.

❤️‍🔥 8 cs
    💠IO, otyłość, hashi?
    💠 06.2023 wycięcie mięśniaka 5x7cm
    💊Fertisim, omega3, wit.D
  • kotlowska Debiutantka

Wysłany: 29 listopada, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przemiany w psychice związane z oczekiwaniem na ciążę mogą prowadzić do lęków, obaw o przyszłość lub obciążenia emocjonalnego. To może skutkować „blokadą” w psychice, która wpływa na procesy fizyczne, takie jak cykl menstruacyjny, co utrudnia poczęcie.

• Oczekujaca Koleżanka

Wysłany: 29 listopada, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku cyklu mam zazwyczaj zapal, czekając na miesiączke nie tracę nadziei, ale każde kokejne niepowodzenie jest takim rozczarowaniem, że nie mogę sobie z nim poradzić. Z drugiej strony trzeba próbować i przyciągać pozytywne myśli. Uda się w końcu będą pewno🩷

Kaarolinaa;), Starania z mikrogruczomikrogruczol lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ