X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne podwyzszony SHBG
Odpowiedz

podwyzszony SHBG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam,

odebraam dzis wszytskie wyniki i sa super. jedynie SHBG jest podwyzszne norma do 125nmol/L a ja mam 145
    czy wiecie dlaczego tak moze byc? dodam ze jestem zdrowa,tarczyca ok...

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znów mam niski 15,2 przy normie 19,8-155,2
    Jak ktoś coś może doradzić, będę wdzięczna

• Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niski to moze byc z powodu otylosci,pcos,akromegalia czy nadczynnosc tarczycy

aga.just lubi tę wiadomość

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm to u mnie chyba to ostatnie by ewentualnie wchodziło w grę, tsh o,65. Dziś ponownie badałam, zobaczymy co dalej.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ