X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne podwyzszony SHBG
Odpowiedz

podwyzszony SHBG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam,

odebraam dzis wszytskie wyniki i sa super. jedynie SHBG jest podwyzszne norma do 125nmol/L a ja mam 145
    czy wiecie dlaczego tak moze byc? dodam ze jestem zdrowa,tarczyca ok...

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znów mam niski 15,2 przy normie 19,8-155,2
    Jak ktoś coś może doradzić, będę wdzięczna

• Ladybird:) Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niski to moze byc z powodu otylosci,pcos,akromegalia czy nadczynnosc tarczycy

aga.just lubi tę wiadomość

nzjddqk3wbhzbfw7.png

74706vgcl13ff8i6.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm to u mnie chyba to ostatnie by ewentualnie wchodziło w grę, tsh o,65. Dziś ponownie badałam, zobaczymy co dalej.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ