X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Polaryzacja magnetyczna par
Odpowiedz

Polaryzacja magnetyczna par

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aceair00 Nowa

Wysłany: 15 stycznia 2022, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czytałam kiedyś gdzieś o czymś takim jak polaryzacja magnetyczna par. Czy ktoś sprawdzał to u siebie? Możecie polecić kogoś sprawdzonego kto to sprawdza i ewentualnie "naprawia" z Wielkopolski bądź z Polski? U kogoś to się sprawdziło?

• sylvuś Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2022, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś robił to bioenergoterapeuta na Lubelszczyźnie.
    Podobno niektórym pomagało.
    Niestety nie pamiętam jak się nazywał, może Nowak tak mi chodzi po głowie ale nie jestem pewna.
    Odwracał bieguny aby były na swoim miejscu podobno

W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
    Ja swoją już dostałam od losu:)

"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ