Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Polaryzacja magnetyczna par
Odpowiedz

Polaryzacja magnetyczna par

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aceair00 Nowa

Wysłany: 15 stycznia 2022, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czytałam kiedyś gdzieś o czymś takim jak polaryzacja magnetyczna par. Czy ktoś sprawdzał to u siebie? Możecie polecić kogoś sprawdzonego kto to sprawdza i ewentualnie "naprawia" z Wielkopolski bądź z Polski? U kogoś to się sprawdziło?

• sylvuś Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2022, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś robił to bioenergoterapeuta na Lubelszczyźnie.
    Podobno niektórym pomagało.
    Niestety nie pamiętam jak się nazywał, może Nowak tak mi chodzi po głowie ale nie jestem pewna.
    Odwracał bieguny aby były na swoim miejscu podobno

W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
    Ja swoją już dostałam od losu:)

"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ