X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Polaryzacja magnetyczna par
Odpowiedz

Polaryzacja magnetyczna par

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aceair00 Nowa

Wysłany: 15 stycznia 2022, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czytałam kiedyś gdzieś o czymś takim jak polaryzacja magnetyczna par. Czy ktoś sprawdzał to u siebie? Możecie polecić kogoś sprawdzonego kto to sprawdza i ewentualnie "naprawia" z Wielkopolski bądź z Polski? U kogoś to się sprawdziło?

• sylvuś Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2022, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś robił to bioenergoterapeuta na Lubelszczyźnie.
    Podobno niektórym pomagało.
    Niestety nie pamiętam jak się nazywał, może Nowak tak mi chodzi po głowie ale nie jestem pewna.
    Odwracał bieguny aby były na swoim miejscu podobno

W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
    Ja swoją już dostałam od losu:)

"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ