Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Polaryzacja magnetyczna par
Odpowiedz

Polaryzacja magnetyczna par

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aceair00 Nowa

Wysłany: 15 stycznia 2022, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, czytałam kiedyś gdzieś o czymś takim jak polaryzacja magnetyczna par. Czy ktoś sprawdzał to u siebie? Możecie polecić kogoś sprawdzonego kto to sprawdza i ewentualnie "naprawia" z Wielkopolski bądź z Polski? U kogoś to się sprawdziło?

• sylvuś Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2022, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedyś robił to bioenergoterapeuta na Lubelszczyźnie.
    Podobno niektórym pomagało.
    Niestety nie pamiętam jak się nazywał, może Nowak tak mi chodzi po głowie ale nie jestem pewna.
    Odwracał bieguny aby były na swoim miejscu podobno

W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
    Ja swoją już dostałam od losu:)

"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png"
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ