X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Polepszenie śluzu
Odpowiedz

Polepszenie śluzu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Patka85 Debiutantka

Wysłany: 22 czerwca 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę Kochane o podpowiedź, co polecacie na polepszenie śluzu. Nie sprawdzam tego miernika, bo go prawie nie mam :(

• moniaak Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patka, ten temat przewija się baardzo często..
    idź do działu w oczekiwaniu na owulacje..
    tu masz niektore wątki
    https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-owulacje/problem-ze-sluzem-i-endometrium,592.html

https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-owulacje/sluz-owulacyjny,58.html

Poza tym popatrz w wątkach dotyczących wiesiołka..siemienia..itp..

• Patka85 Debiutantka

Wysłany: 23 czerwca 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za informacje :) Już czytam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ