X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Policystyczny jajnik
Odpowiedz

Policystyczny jajnik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2017, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, w 19 dniu cyklu robiłam badania LH, FSH, prolaktynę i AMH.
    wyniki są niezadowalające..
    Byłam u ginekologa, zbadał mnie. Diagnoza "policystyczny jajnik".
    Kazał kupić "ovarin" i stosować dwa razy dziennie do następnych badań.
    Dziś mija 24 dzień cyklu a ja mam dziwne kłucia w podbrzuszu. Tak jakby ktoś kłuł mnie igłą w macicę i prawy jajnik.
    Nie boli jak przed @.
    Miałyście tak kiedyś? Czy to może być od tego suplementu diety czy coś innego?

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
  • Karolinka181808 Znajoma

Wysłany: 21 sierpnia 2017, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam tak wczoraj o przed wczoraj i dziś tez odczuwam jestem po dawce pregnylu 5000 dziś jest 8 dzien zrobiłam test ale chyba nie potrzebierz

Karolinka181808
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ