X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Policystyczny jajnik
Odpowiedz

Policystyczny jajnik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sonia94 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2017, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, w 19 dniu cyklu robiłam badania LH, FSH, prolaktynę i AMH.
    wyniki są niezadowalające..
    Byłam u ginekologa, zbadał mnie. Diagnoza "policystyczny jajnik".
    Kazał kupić "ovarin" i stosować dwa razy dziennie do następnych badań.
    Dziś mija 24 dzień cyklu a ja mam dziwne kłucia w podbrzuszu. Tak jakby ktoś kłuł mnie igłą w macicę i prawy jajnik.
    Nie boli jak przed @.
    Miałyście tak kiedyś? Czy to może być od tego suplementu diety czy coś innego?

Beta 18.11 5085❤️
    Martynka 08.06.2018 ❤️
  • Karolinka181808 Znajoma

Wysłany: 21 sierpnia 2017, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam tak wczoraj o przed wczoraj i dziś tez odczuwam jestem po dawce pregnylu 5000 dziś jest 8 dzien zrobiłam test ale chyba nie potrzebierz

Karolinka181808
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ