Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Polip endomatrialny
Odpowiedz

Polip endomatrialny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pati29 Znajoma

Wysłany: 29 października 2020, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, pisze ponieważ mam problem. Lekarz wykrył u mnie polipa endomatrialnego, jeden lekarz mówił że jest jeden polip inny powiedział że są 4. Na koniec września byłam na usunięciu, usunął mi jednego. A reszta została, wyniki histeroskopii są dobre, staramy się o dziecko, czytałam że na polipy endomatrialne pomagają zioła na zrosty i okład z borowiny. Czy to prawda? Błagam dziewczyny pomóżcie co może jeszcze pomóc Na zajście w ciążę

• Lavende86 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2020, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego reszta polipów została? Też miałam polipa i przez niego nie mogłam zajść w ciążę. Po usunięciu się udało. Moja ginekolog twierdzi, że polip działa jak spirala i dlatego trzeba usunąć.

zAz2p1.png
    3aKqp2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ