X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Polip macicy-staszica lublin
Odpowiedz

Polip macicy-staszica lublin

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Smutnamiss Autorytet

Wysłany: 20 stycznia, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mial ktoś tam usuwanego polipa dwa tygodnie przed zabiegiem mam badania orientuje się ktoś czefmgo mogę się spodziewać umieram ze strachu raz że moje zdrowie jest straszne i boje się wyników badań dwa że wyjdzie rak proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami bo oszaleje. BOJE SIE Ze nie zakwalifikują mnie do operacji bo będzie coś źle a tu dwa tyg przerwy między badaniami a usuwaniem polipa jest mega duzy 20mm na 7mm dodatkowo niejednorodne endometrium pomóżcie bo panikuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia, 14:28

27a73b5519.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ