Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny
Dawno nie pisalam ale nadrobilam zaleglosci
Gajka gratulacje! Jak to u Ciebie bylo? Dlugo sie staraliscie? Spokojnych 9-u miesiecy Ci zycze
Livia tak to jest z tymi goscmi weselnymi. Wiem o czym mosz bo u mnie bylo to samo...
Przedszkolanko jak tam u Ciebie? Widze ze temce dalas spokoj
U mnie chyba wczoraj byla owulka jajniki mi tak dawaly popalic ze masakra! Jeszcze nigdy tak nie bolalyz drugiej strony... gin wczoraj nie przewidywal owulki bo mowil ze dwa moje pecherzyki w lewym jajniku (maja po 22 mm) sa jakies plaskie... a w lewym mial tylko 17 mm. Od wcoraj biore duphaston.
-
livia30 wrote:Ja odnajduję się w nowej rzeczywistości
Pomalowałam drugą warstwą kwietnik, posprzatałam trochę, poćwiczyłam a teraz jem kolacyjkę i czekam na The Voice of Poland
Wkurzyłam sie niedawno bo zadzwoniła do mnie moja ciotka, rozmowe zaczęła jak zwykle od pretensji. Taka rodzinna a na ślub nie przyjedzie bo za daleko, bo jak by przyjechali to chcieli by zostać kilka dni nad morzem bo jechać w tą i do domu to im się nie opłaca ehhh w sumie to nawet się cieszę, że ich nie będzie. Myślę, że liczyła na to, że będę ich namawiać a tu psikus -
hehe, Kejti i co powiedziała ?
Co do gości to u mnie jedni odmówili, ale babcia powiedziała że jak nie przyjdą to zobaczą co zrobi i przyszli i nawet mi życzeń nie złożyła (ta co przyjść nie chciała) i do tej pory z nią nie gadam i dobrze mi z tymaaa i wyszli po godzinie;/ a mogłam koleżanki zaprosić...ale i tak było mega a jej nawet nie widziałam na weselu
-
livia30 wrote:I co ta wróżka Ci wywróżyła?
bedzie dziewczynka
i powiem wam ze zadzwnilam do kilku i kazda mowila ze dziewczynka
hehe
Aa i jeszcze mowila mi ze bedzie potrzebna pomoc lekarza bo cos jest nie tak , a nie mowilam jej wczesniej ze juz jest ta pomoc.
Moze cos w tym jest
-
livia30 wrote:Kejti to lato tuż tuż
Aa i jeszcze jedna wrozka byla taka na smsi w odpowiedzi dostalam ze bede w ciazy jesze w tym miesiacu
ale do tego to tak troche z rezerwa podchodze
Pewnie poyslalyscie ze zwariowalamale juz wiecej nie dzwonie! To byl perwszy i ostatni raz