Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogółem w upały dobre są gorące rzeczy, czy ostre bo człowiek się poci. Jedząc zimne, organizm się ogrzewa żeby dobić do temperatury taka jak powinna być.Dlatego w Indiach jest popularna ta ich herbata z imbirem chyba i mlekiem.
mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Dzień Dobry!!
Jak tam Kochane??
Piękny kolejny dzień przed Nami!!
Ominęła mnie dyskusja o zupie..heh..moj Luby mi niespodziankę zrobił..mialo go dwa tygodnie nie być a sie wczoraj zjawił !!
Uciekam do prac...z bolaca okolica rozlewu morza czerwonego...mizzelka lubi tę wiadomość
-
U mnie brak dzikich żądz bo dopadł mnie syndrom miesiąca miodowego2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
La i cb dopadło? u mnie spokoj bo brałam długo urosept ale on ponoć rozkurcza ;/ wiec nie jest dobry w drugiej fazie cyklu.
i pilam żurawine.. aa i witaminkę C... i za każdym razem pobiorę chusteczki nawilżające i jest git majonez, odpukać.
uuuu a ja wczoraj "pracowałam" z mężem:D
noo taka pełnia jak nie skorzystać hahah -
nick nieaktualnyWitajcie, faktycznie pogoda nadal piękna, u Nas upał
tylko przy takiej pogodzie alergia męczy mnie jeszcze bardziej, a nie chce psikać nawet kropli do nosa
Do pracy idę na 15-stą dopiero na 5 godzin, jutro będzie ciężej. U mnie w pracy też jest klima, ale jest ona faktycznie strasznie zdradliwa, gardło piecze mnie niemal od razujak wychodzę to jest ok. Niestety przy mojej pracy fizycznej nie ma opcji działać bez klimy bo powietrze i zaduch stoi
-
Cześć Dziewczynki
co u Was, też tak grzeje jak u mnie ??
ja jutro ide do lekarza, na wizytęPewnie Pan Gin zrobi usg zobaczyć czy tam faktycznie coś jest
:D
@ jak nie było tak nie ma wiec pewnie jest fasolinka
la co do testu to nie robie kolejnego bo jutro mam wizyte wiec pewnie bede wszystko wiedziec -
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:La i cb dopadło? u mnie spokoj bo brałam długo urosept ale on ponoć rozkurcza ;/ wiec nie jest dobry w drugiej fazie cyklu.
i pilam żurawine.. aa i witaminkę C... i za każdym razem pobiorę chusteczki nawilżające i jest git majonez, odpukać.
uuuu a ja wczoraj "pracowałam" z mężem:D
noo taka pełnia jak nie skorzystać hahah
Witajcie dziewczynkiPiękna pogoda dzisiaj
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudasku, lekarz nic nie zobaczy tak wcześnie. Mówię, nie chcę straszyć, ale zrób inny test.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Nie robie wiecej testu, jeśli ten szwankował to trudno ale myśle ze nie. Krechy sa bardzo wyraznie i pojawiły sie kilka sek po zrobieniu. On jak działa zle to w drugą strone..wszystko sie okaże, póki co bez spiny
-
nick nieaktualny