Pomimo pozytywnych testów miesiączki
-
Cześć dziewczyny,
Z mężem staramy się już od około pół roku (wcześniej brałam tabelki antykoncepcyjne, więc nie nastawiałam się na szybkie rezultaty), ale w sumie trochę niepokoi mnie jedna sprawa.
Jakoś kilka dni przed Sylwestrem zrobiłam test ciążowy: najpierw dwa dni przez miesiączką, wyszła blada druga kreseczka, potem dzień przed Sylwestrem, wyszła ponownie blada kreseczka, zdziwiło mnie trochę, że była nawet bledsza niż poprzednia. Popołudniu tego samego dnia dostałam okres. Bardzo sie wystraszyłam, więc pobiegłam do ginekologa, a on w trakcie USG mówi, że nic tam nie widzi, może test pokazał negatywny wynik. No ok, trudno.
Jakoś w zeszłym tygodniu znowu testowałam i znowu mi pokazało bladziuchnę kreseczkę. W tym samym dniu dostałam okres. Dwa dni później dla pewności zrobiłam test i wyszedł negatywny.
Wcześniej używałam testów facelle, teraz testeo.
Czy któraś już coś takiego miała? Ja już głupieję...
Na przyszły tydzień umówiłam się na telerozmowe z ginekologiem, ale sama już nie wiem co mam o tym myśleć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2022, 15:00
-
nick nieaktualny
-
Albo może być coś na jajniku ... wówczas również testy wychodzą pozytywnie ale skoro byłaś na usg I nic nie widział to faktycznie może ciaza biochemiczna...TSH : 7.26 -> 3.97 -> 2.73 ))) poprawa <jupi>
Ft3 : 4.17
Ft4 : 11.70
Euthyrox 70
Pregna Start
Folik
Fertistim -