X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niunia2222 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie starajace się dziewczyny jak i przyszłe mamy i mamy, które juz nimi są. Mam problem. Otóż dwa dni temu powinnam dostać @. Mam krótkie cykle. Ostatni @ miałam 17 stycznia. @ Powinnam dostać 11 lutego. Mam bóle podbrzusza, ale tylko od czasu do czasu. Zastanawiam się czy się udało. Wiem, powinnam zrobić test ale szczerze to się boję rozczarowania. Dodam, że dwa razy poroniłam biochemicznie. Miałam tez podwyzszoną prolaktyne z 36 na 23 zbiłam czyli zmiescilam sie w normie. I właśnie od tego cyklu przestałam brać bromergon. Dodam, że biorę duphaston, castagnus i kwas foliowy. Jeżeli chodzi o objawy to tylko te bóle podbrzusza i ból piersi. Przepraszam, że taki nieład w moim tekscie, ale jestem lekko w szoku.

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłaś test ? Jak nie chcesz robić to może beta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 11:44

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:35

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie też się zastanawiam...

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź na bete ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, zrobie test

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To czekany na wieści czy się udało ;) trzymaj kciuki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ