X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niunia2222 Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie starajace się dziewczyny jak i przyszłe mamy i mamy, które juz nimi są. Mam problem. Otóż dwa dni temu powinnam dostać @. Mam krótkie cykle. Ostatni @ miałam 17 stycznia. @ Powinnam dostać 11 lutego. Mam bóle podbrzusza, ale tylko od czasu do czasu. Zastanawiam się czy się udało. Wiem, powinnam zrobić test ale szczerze to się boję rozczarowania. Dodam, że dwa razy poroniłam biochemicznie. Miałam tez podwyzszoną prolaktyne z 36 na 23 zbiłam czyli zmiescilam sie w normie. I właśnie od tego cyklu przestałam brać bromergon. Dodam, że biorę duphaston, castagnus i kwas foliowy. Jeżeli chodzi o objawy to tylko te bóle podbrzusza i ból piersi. Przepraszam, że taki nieład w moim tekscie, ale jestem lekko w szoku.

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłaś test ? Jak nie chcesz robić to może beta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 11:44

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 21:35

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie też się zastanawiam...

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź na bete ;)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, zrobie test

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To czekany na wieści czy się udało ;) trzymaj kciuki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ