X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomoc w diagnozie
Odpowiedz

Pomoc w diagnozie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nina 12345 Nowa

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tu nowa. Jestem po transferze 5dniowego zarodka moroznego. W 8 dniu po zrobiłam test i był pozytywny dziś jest 10 dpt i test jest negatywna czy jest jeszcze jakaś szansa. Czy to ciąża biochemiczna

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina 12345 wrote:
    Hej jestem tu nowa. Jestem po transferze 5dniowego zarodka moroznego. W 8 dniu po zrobiłam test i był pozytywny dziś jest 10 dpt i test jest negatywna czy jest jeszcze jakaś szansa. Czy to ciąża biochemiczna
    Hej
    Tematy związane z ivf są w dziale Z pomocą medyczną, zerknij tam.
    Od siebie powiem żeby się nie sugerować testami tylko pędź do laboratorium na betę 😉 ona prawdę Ci powie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ