X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne POMOCY!!!!
Odpowiedz

POMOCY!!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LENKAQ Nowa

Wysłany: 6 grudnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIS MÓJ 30 DC MAM WŁASNIE 30 DNIOWE CYKLE. SZYJKA MACICY JEST WYSOKO LEDWO SIEGAM I STOSUNKOWO TWARDA. PIERSI BOLA MNIE O PONAD TYGODNIA SLUZ WODNISTY, KREMOWY. MAM SKURCZE W BRZUCHU ALE MNIE NIE BOLI. CO MYŚLICIE ??

LENKAQ
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilu dniowe cykle masz ? to co opisujesz moze byc oznaką zblizajacego sie okresu lub ciąży.

nie doczytalam ;p test zrob albo bete.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 16:29

• Existenz Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshe "wpiegam" na wątek spodziewam się najgorszego a tu.... hmmm
    Lenka nikt Ci tu ciąży nie wywrozy ani nie zaprzeczy. Dziś dzień planowanej miesiączki wiec nie panikuj zaraz przyjdzie okres bo ma prawo się spóźnić lub przyjść w nocy lub kup test bo powinien już pokazać . objawy i ciążowe i na okres.

Agnieszka93 lubi tę wiadomość

10.08. Irenka. 3700 i 56
    9m -9kg. 2 zabki.
    13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r
  • LENKAQ Nowa

Wysłany: 6 grudnia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka93 wrote:
    ilu dniowe cykle masz ? to co opisujesz moze byc oznaką zblizajacego sie okresu lub ciąży.

nie doczytalam ;p test zrob albo bete.

30 DNIOWE

LENKAQ
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ