Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne POMOCY!!!!
Odpowiedz

POMOCY!!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • LENKAQ Nowa

Wysłany: 6 grudnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIS MÓJ 30 DC MAM WŁASNIE 30 DNIOWE CYKLE. SZYJKA MACICY JEST WYSOKO LEDWO SIEGAM I STOSUNKOWO TWARDA. PIERSI BOLA MNIE O PONAD TYGODNIA SLUZ WODNISTY, KREMOWY. MAM SKURCZE W BRZUCHU ALE MNIE NIE BOLI. CO MYŚLICIE ??

LENKAQ
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilu dniowe cykle masz ? to co opisujesz moze byc oznaką zblizajacego sie okresu lub ciąży.

nie doczytalam ;p test zrob albo bete.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 16:29

• Existenz Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshe "wpiegam" na wątek spodziewam się najgorszego a tu.... hmmm
    Lenka nikt Ci tu ciąży nie wywrozy ani nie zaprzeczy. Dziś dzień planowanej miesiączki wiec nie panikuj zaraz przyjdzie okres bo ma prawo się spóźnić lub przyjść w nocy lub kup test bo powinien już pokazać . objawy i ciążowe i na okres.

Agnieszka93 lubi tę wiadomość

10.08. Irenka. 3700 i 56
    9m -9kg. 2 zabki.
    13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r
  • LENKAQ Nowa

Wysłany: 6 grudnia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka93 wrote:
    ilu dniowe cykle masz ? to co opisujesz moze byc oznaką zblizajacego sie okresu lub ciąży.

nie doczytalam ;p test zrob albo bete.

30 DNIOWE

LENKAQ
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ