pomocy
-
Hej od 8 dni nie mam @ piersi mam nabrzmiałe pełne jędrne od pół miesiąca pobolewają. Od 2 dni mam straszny popęd seksualny ciągle czuję mokro zmieniam bieliznę kilka razy dziennie. Na bieliźnie dużo białego bądź lekko żółtawego bezwonnego śluzu Śluz w środku przezroczysto-biały rozciągliwy. Przez to czuję ciągle małe podniecenie <wstyd>. Robiłam 2 testy. Dziś jest 40 dzień cyklu i nic w ogóle nie czuję zbliżającej się @. Moje pytanie w związku z podwyższonym libido czy to może zwiastować jakąś chorobę ?"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie"
-
Kochana, po pierwsze - nie schizuj się niepotrzebnie! Nie ma powodów abyś tak czarno myślała teraz. Po drugie - obfity śluz nie świadczy o chorobie, mogą to być jakieś anomalie hormonalne. I po trzecie - za wszelką cenę powinnaś odwiedzić lekarza.
Raczej nie ciąża czy na pewno nie ciąża? -
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję poczekam jeszcze tydzień i staram się o wizytę u gina. Tu naprawdę jest ciężko się dostać bo wszystko w szpitalu robią ażeby dostać się do szpitala trzeba iść do rodzinnego opowiedzieć mu swoją historię po angielsku a ja aż tak nie umiem się dogadać i w tym problem"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie"
-
Mi ostatnio przez chorobe stres inne perypetie owulka opozniła sie o tydzien i w sumie wyszedł mi 42dniowi z 30 dniowego
Jesli sluz jes bezwonny to raczej jest to sluz płodny lub przed @ bo taki tez sie pojawia.. ja własnie wtedy mam zwiekszone libido
U mnie akurat drugim powodem opoznieia jak sie okazało pozniej było zapalenie pecherza i jajnika.. dostałam antybiotk - ale u mnie w pozniejszym okresie sluz juz ni e był bezwonny ..no i jajnik jak nigdy stanie mnie bolał d 1 dc -