X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej od 8 dni nie mam @ piersi mam nabrzmiałe pełne jędrne od pół miesiąca pobolewają. Od 2 dni mam straszny popęd seksualny ciągle czuję mokro zmieniam bieliznę kilka razy dziennie. Na bieliźnie dużo białego bądź lekko żółtawego bezwonnego śluzu Śluz w środku przezroczysto-biały rozciągliwy. Przez to czuję ciągle małe podniecenie <wstyd>. Robiłam 2 testy. Dziś jest 40 dzień cyklu i nic w ogóle nie czuję zbliżającej się @. Moje pytanie w związku z podwyższonym libido czy to może zwiastować jakąś chorobę ?

"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie"
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana idź do gina.

• Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mogę narazie bo jestem w Holandii a tu żeby się dostać to jakaś masakra

• Ida Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłaś 2 testy, i co pokazały?

• Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    raczej nie ciazę :( dlatego boję się że może to być jakiś guz albo rak

• Ida Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, po pierwsze - nie schizuj się niepotrzebnie! Nie ma powodów abyś tak czarno myślała teraz. Po drugie - obfity śluz nie świadczy o chorobie, mogą to być jakieś anomalie hormonalne. I po trzecie - za wszelką cenę powinnaś odwiedzić lekarza.

Raczej nie ciąża czy na pewno nie ciąża?

• Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie robiłam test cyfrowy wyraźnie wyświetliło brak ciąży. Czy prawdopodobne że owulka mi sie przesunela znacznie i dlatego test jeszcze nie wykrywa ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze ty wlasnie przechodzisz owulke?

• Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w 40 dniu cyklu to możliwe?

• Ida Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, czasem tak bywa że cykl jest zaburzony i owulka się przesuwa, czyli przychodzi szybciej lub później.

Anijka lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anijka wrote:
    w 40 dniu cyklu to możliwe?
    Jeśli cykl jest zaburzony to tak. Różne anomalie się zdarzają.
    Skoro masz śluz płodny, zwiększone libido to może być to. A nie czujesz nic w podbrzuszu? Żadnych jajników, ciągnięcia, bólu owulacyjnego?

• Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję poczekam jeszcze tydzień i staram się o wizytę u gina. Tu naprawdę jest ciężko się dostać bo wszystko w szpitalu robią ażeby dostać się do szpitala trzeba iść do rodzinnego opowiedzieć mu swoją historię po angielsku a ja aż tak nie umiem się dogadać i w tym problem

• Ida Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anijko, trzymam kciuki by było dobrze. Mam nadzieję, że sobie poradzisz :) Daj znać jak coś już będziesz wiedziała.

Anijka lubi tę wiadomość

• Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakiś tydzień temu miałam ostry ból brzucha przez jakieś pół godziny w przewidywanym terminie @ myślałam że dostałam bo czułam się cały czas mooookro i tak mam do teraz ciągle myśle że już jest

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ostatnio przez chorobe stres inne perypetie owulka opozniła sie o tydzien i w sumie wyszedł mi 42dniowi z 30 dniowego :)
    Jesli sluz jes bezwonny to raczej jest to sluz płodny lub przed @ bo taki tez sie pojawia.. ja własnie wtedy mam zwiekszone libido :)
    U mnie akurat drugim powodem opoznieia jak sie okazało pozniej było zapalenie pecherza i jajnika.. dostałam antybiotk - ale u mnie w pozniejszym okresie sluz juz ni e był bezwonny ..no i jajnik jak nigdy stanie mnie bolał d 1 dc

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nigdy przenigdy się tak nie czułam :P atakuję mojego narzyczonego cały czas :) na szcześcię mu się to podoba mówi że mnie nie poznaję :P w trakcie tez jest inaczej on to mowi i ja też :D

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ