Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomocy czy to ciaza
Odpowiedz

Pomocy czy to ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • amaril Debiutantka

Wysłany: 20 grudnia 2023, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staramy się z mężem o dziecko już jakieś pol roku.
    Mam już jedno dziecko (12 lat)
    W poprzedniej ciazy zaszłam od razu.
    Teraz jednak jest problem. Robiłam ostatnio co jakiś czas betę z myślą ze może to już. Zawsze było <0.20. Zrobiłam w poniedziałek gdyż pojawiły się objawy ciążowe np ból jajników, podbrzusza, w dole pleców. Zgaga. Jestem senna i zmęczona jak nigdy mimo ze nie pracuje ciężko. Mogę spać cały dzień. Boli mnie często głowa. Dodatkowo więcej jem.
    Nie mam temperatury. And nudności. Nie bolą mnie piersi. Testy negatywne. Beta tak Jak wyżej. Okres spóźnia się już 20 dni. Czy jest szansa ? Możliwe ze to początek ciazy ? Do lekarza idę 3.01
    Dlatego w pon zrobiłam betę. Ale zaskoczył mnie wynik nie <0.2 tylko <2.3

Dodam również ze było brązowe 2-3 dniowe plamienie (implantacyjne ?)

Proszę o jakieś rady.

Czuje, ze jestem w ciazy. Ciagle bolą mnie jajniki. Czy któraś miała tak ze była w ciazy a testy zarówno sikane jak i beta wychodziła negatywna ? Czytałam o tym. I dużo z was tak miało.
    Proszę bez hejtu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ