Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomocy czy to ciaza
Odpowiedz

Pomocy czy to ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • amaril Debiutantka

Wysłany: 20 grudnia 2023, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staramy się z mężem o dziecko już jakieś pol roku.
    Mam już jedno dziecko (12 lat)
    W poprzedniej ciazy zaszłam od razu.
    Teraz jednak jest problem. Robiłam ostatnio co jakiś czas betę z myślą ze może to już. Zawsze było <0.20. Zrobiłam w poniedziałek gdyż pojawiły się objawy ciążowe np ból jajników, podbrzusza, w dole pleców. Zgaga. Jestem senna i zmęczona jak nigdy mimo ze nie pracuje ciężko. Mogę spać cały dzień. Boli mnie często głowa. Dodatkowo więcej jem.
    Nie mam temperatury. And nudności. Nie bolą mnie piersi. Testy negatywne. Beta tak Jak wyżej. Okres spóźnia się już 20 dni. Czy jest szansa ? Możliwe ze to początek ciazy ? Do lekarza idę 3.01
    Dlatego w pon zrobiłam betę. Ale zaskoczył mnie wynik nie <0.2 tylko <2.3

Dodam również ze było brązowe 2-3 dniowe plamienie (implantacyjne ?)

Proszę o jakieś rady.

Czuje, ze jestem w ciazy. Ciagle bolą mnie jajniki. Czy któraś miała tak ze była w ciazy a testy zarówno sikane jak i beta wychodziła negatywna ? Czytałam o tym. I dużo z was tak miało.
    Proszę bez hejtu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ