Pomocy :( regularnie nieregularne miesiaczki
-
Witam Drogie Panie.. Bardzo potrzebuje porady. Jestem w troszkę dziwnej sytuacji, nie mogę skonsultować się z lekarzem ginekologiem. A naprawdę dzieje się ze mną ćos bardzo dziwnego. Moje cykle miesiaczkowe zawsze trwaly dokładnie 29 dni. Od trzech czterech miesiecy wszystko się rozrefulowalo. W grudniu miesiaczka spoznila się rowny tydzien. Cykl trwał 36 dni. Kolejny nadszedł po 25 dniaćh, kolejny znów po 36 i nastepny po 25. Tak regularnie nieregularnej miesiaczki chyba nie ma nikt. Czy to przypadek? Czy jest możliwe, ze gdy owulacja przebiega w prawym jajniku, to cykl trwa 36 dni a gdy w lewym-25??? Bardzo proszę o Wasze zdanie. Nie wiem, co mam o tym myśleć. Staramy się z moim mężem o dzidzie od 10 mcy. Za każdym razem, gdy okres mi się spóźnia, mam nadzieje ze 'zaskoczylam' a pózniej przychodzi wielkie rozczarowanie.. Nie wiem co się dzieje..Trish
-
Spokojnie, jeśli wcześniej miałaś wszystko ok, to takie rozregulowanie nie świadczy o niczym złym. Może to od stresu związanego ze staraniami? Z tego co piszesz, to Twoje cykle ładnie wyglądają i zdarzyły Ci się niewielkie wahnięcia. Wiem co piszę, jestem z wątku pcos, ja naprawdę mam wahnięcia i inne dziewczyny też, u Ciebie wszystko w porządku raczej. Podejrzewam, że to tylko stres. Nie martw się Trish, myślę, że samo Ci się wyreguluje, powodzenia Moja ginekolog mówiła, że od starań może się rozregulować cykl, lepiej się za bardzo nie starać i wrzucić na luz
Trish lubi tę wiadomość
-